Thursday at 18:063 days Matthew Strazel i zvanicno novi igrac Efesa, ugovor je potisan na 2+1 sezonu.Momo Diouf i Virtus produzili saradnju.Brandon Boston Jr i Fenerbahce zavrsili saradnju.Dusko Ivanovic i zvanicno novi trener Zenita.
Friday at 09:512 days Sportando prenosi da ce Bonzie Colson potpisati ugovor na 2 sezone sa Makabijem.Encestando prenosi da De Larrea odlazi u Dalas i da ce potpisati ugovor sa Mavericks-ima, a da ce TJ Shorts i Corbalán popuniti 2 mesta u bekovskoj liniji Valensije koja su u skoro zavrsenoj sezoni popunjavali De Larrea i Montero.Neki insajderski nalozi iz Grcke prenose da ce Brancou Badio postati novi igrac Panatinaikosa.
Friday at 09:542 days 2 minutes ago, Borca said:Neki insajderski nalozi iz Grcke prenose da ce Brancou Badio postati novi igrac Panatinaikosa."Dimitris, daj mi onog malog Branka iz Valensije"
Friday at 10:082 days 11 minutes ago, Milošica said:"Dimitris, daj mi onog malog Branka iz Valensije"Oko "Branka" i Panatinaikosa je bilo "suskanja" i pre price da je Zvezda zainteresovana, navodno ih je "kupio" u skorasnjoj plej-of seriji Evrolige protiv njih posebno odbranom na Nunn-u.Pisao se da ga vide kao naslednika Grant-a koji ce verovatno i dalje biti deo tima ali ipak puni 34 godine u Oktobru.
Friday at 12:432 days Encestando prenosi da je klauzula koju ce Panatinaikos da plati Valensiji za Badia skoro 1.5 milion €, a izvori iz Italije prenose da ce biti potpisan 3-godisnji ugovor ukupne vrednosti 5 miliona €.Spanci takodje prenose da su Juancho Hernangomez i Real u pregovorima.
Friday at 12:472 days Just now, kralj said:Pominje li se Lajls negde Borčoni?Neverovatno mi je da ga neko nije pokupio prvog dana kad se pozdravio sa Realom. Jedino ako vaga™ ponude.
Friday at 13:162 days On je valjda bio rekao da ga samo povratak u NBA zanima. Kapiram da će probati najpre tamo da se nekako uvali.
Friday at 14:122 days 1 hour ago, kralj said:Pominje li se Lajls negde Borčoni?53 minutes ago, Valk said:On je valjda bio rekao da ga samo povratak u NBA zanima. Kapiram da će probati najpre tamo da se nekako uvali.Evo @Valk je napisala, nije bas samo NBA ali prvenstveno gleda u tom smeru. Sto se Evrope tice pominjali su se vec Hapoel, Panatinaikos i Fenerbahce kao zainteresovani, prvenstveno ti klubovi posto je cifra koja se spominjala 3+ miliona po sezoni (oko Hapoela cini mi se i 4+ miliona).U drugim vestima Jeremiah Robinson-Earl i Aris navodno u pregovorima.
Friday at 14:372 days Sve više klubova ulazi sa suludim budžetima, a igrača sve manje, cene sve veće, to znači da će budžeti i dalje rasti. Evo Makabi najavljuje povećanje 40-50%, do kada će naši blizanci to moći da prate evo ne znam. Edited Friday at 14:372 days by Nikodije
Friday at 15:132 days 26 minutes ago, Nikodije said:Sve više klubova ulazi sa suludim budžetima, a igrača sve manje, cene sve veće, to znači da će budžeti i dalje rasti. Evo Makabi najavljuje povećanje 40-50%, do kada će naši blizanci to moći da prate evo ne znam.Sve si u pravu i kako sad izgleda bice samo gore sto se tice iznosa plata koje ce igraci traziti, mozda (samo mozda) ne bi bilo lose napraviti zaista prave skauting timove koji ce cele sezone da se bave svojim poslom i pripremaju poduzu listu igraca koji bi mogli da budu pravi "dodatak" timu na pozicijama koje ti trebaju. Onda bi mogao da prodjes i sa manje novca, a da sastavis tim koji nece biti "Asvel" Evrolige (dosadasnji Asvel naravno, ne ovaj novi koji se sprema od naredne sezone).
Yesterday at 09:521 day Encestando prenosi da je Jaime Pradilla pored zainteresovanosti Reala navodno interesantan i Zenitu, Hapoelu iz Tel Aviva i Efesu.