Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

Urbonas prenosi da su Carsen Edwards i Zalgiris blizu dogovora o saradnji.

• Replies 2.2k
  • Views 180.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne znam jel je bilo ovde kao vest ili bar trac, izgleda da je Fener zavrsio Trenta Foresta.

14 hours ago, Segundo said:

Ne znam jel je bilo ovde kao vest ili bar trac, izgleda da je Fener zavrsio Trenta Foresta.

Bilo je to jos pre izvesnog vremena (preko mesec dana ima cini mi se) da je dogovor postignut.

Encestando prenosi da Matt Costello i Valensija pregovaraju o produzetku saradnje za narednu sezonu.

Zalgiris u teoriji bi sledece sezone imao spoljnu liniju Edwards- Saben Lee- Sterling Brown. Ili ce dobijati sa 30 razlike ili gubiti sa 30 razlike, nema treceg

Yam Madar navodno ima ponudu Hapoela da produzi ugovor, u pitanju je ponuda na 3 sezone za ukupno 8 miliona evra kojom se Hapoel nada da ga zadrzi uprkos ponudi koju ima iz NCAA za narednu sezonu.

Rolands Smits i Efes zavrsili saradnju posle 2 sezone.

Sasa Obradovic i zvanicno novi trener Hapoela iz Jerusalima, a Jaleen Smith bi mogao da bude jedno od prvih pojacanja kluba.

Pierric Poupet i Asvel zvanicno zavrsili saradnju.

Nick Weiler-Babb i Efes zvanicno zavrsili saradnju, ocekuje se da ce njegov novi klub biti Asvel.

Sportando prenosi da Tyler Dorsey i Olimpijakos dogovaraju produzetak saradnje do leta 2029-te.

Dario Saric se posle 10 godina vratio u Efes i potpisao ugovor na 2+1 sezonu, a Sportando prenosi da je Jordan Loyd produzio ugovor sa Efesom na 1+1 sezonu.

Kobi Simmons i Baskonija produzili saradnju za naredne 2 sezone.

Saben Lee i zvanicno novi igrac Zalgirisa, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.

Sportando prenosi da su Aleksander Sekulić i Mumbrù kandidati za trenera Virtusa, a da je Sekulić trenutno u prednosti za tu poziciju.

Ja sam bio ubeđen da će Virtus odmah da pokupi Tabelinija. Šokiran sam da razmatraju Sekulića pre njega.

Sportando prenosi da su Malachi Flynn i Bahcesehir produzili saradnju za narednu sezonu.

Urbonas prenosi da je Maxwell Lewis potpisao ugovor sa Zalgirisom do leta 2029-te i da ce narednu sezonu provesti na pozajmici (London Lions u cijoj vlasnickoj strukturi je bivsi CEO Evrolige i jedan od vlasnika Zalgirisa).

Encestando prenosi da ce biti dosta promena u Realu za narednu sezonu (i u sportskom menadzmentu), a da Len, Kramer, Okeke i Lyles navodno nece biti deo tima naredne sezone.

Urbonas prenosi da Mike James nece preci u Barselonu posto su propali pregovori njega i kluba iz Katalonije, a da su Arnas Velicka i Brisbane Bullets blizu dogovora o saradnji.

Marek Blazevic je novi igrac Zalgirisa, u pitanju je ugovor na 2+1 sezonu.

BasketNews prenosi da su Bonzie Colson i Olimpijakos u pregovorima.

Grigonis se vratio u Zalgiris