May 30May 30 22 minutes ago, Borca said:Sportando prenosi informacije iz Izraela da je navodno Jared Harper potencijalna zamena za TJ Shorts-a u Panatinaikosu.A ima li nekih info gde ce omaleni TJ Kratki da osvezi svoju karijeru?
May 30May 30 3 minutes ago, Segundo said:A ima li nekih info gde ce omaleni TJ Kratki da osvezi svoju karijeru?Zvuči kao da si nešto čuo
May 30May 30 13 minutes ago, Milošica said:Zvuči kao da si nešto čuoNe, ne.Ubedjivao me je jedan ortak prosle godine da ima sigurne info da dolazi u Zvezdu, ali nisam hteo da pisem ovde, jer bas nisam verovao. Rekao mi je tada jos jednu isto tako "proverenu" info. Na kraju su obe bile pogresne.😂Ovaj put stvarno nemam nikakvu, nego me zanima gde ce iz Atine. Verujem da moze mnogo bolje od ovoga vidjenog u Pao, plus ga je onaj magarac ponizavao onako na kraju sezone.
May 30May 30 36 minutes ago, Segundo said:Ne, ne.Ubedjivao me je jedan ortak prosle godine da ima sigurne info da dolazi u Zvezdu, ali nisam hteo da pisem ovde, jer bas nisam verovao. Rekao mi je tada jos jednu isto tako "proverenu" info. Na kraju su obe bile pogresne.😂Ovaj put stvarno nemam nikakvu, nego me zanima gde ce iz Atine. Verujem da moze mnogo bolje od ovoga vidjenog u Pao, plus ga je onaj magarac ponizavao onako na kraju sezone.Spominju ga vec neki "insajderi" kako bi mogao u Zvezdu, da li su neke njihove "zelje" ili stvarno ima necega ostaje da se vidi. Logicno bi bilo da odlazi iz Atine.
June 2Jun 2 Izvori iz Izraela prenose da je Marcus Bingham blizu dogovora sa Makabijem oko ugovora za naredne 2 sezone uz opciju i za dodatnu sezonu (2+1). Takodje prenose da je ugovor 900 hiljada $ po sezoni.
June 3Jun 3 Sportando prenosi da su se Vassilis Spanoulis i Aris dogovorili oko saradnje (navodno 1.2 miliona € godisnje), a da je glavna "meta" kluba iz Soluna u prelaznom roku Malachi Flynn.
June 3Jun 3 Solunski blizanci se vraćaju u velikom stilu. Moraće EL uskoro da se širi na 30 klubova, kako je to Itudis nedavno predlagao.Aris, PAOK, vratiće se Rusi, Bešiktaš, Hapoel Jerusalim, Abu Dabi...
June 4Jun 4 Urbonas prenosi da su Kevin Kokila iz Burga i Dubai navodno blizu dogovora, a plan je da narednu sezonu igrac provede na pozajmici u Virtusu. Urbonas takodje pominje mogucnost da ovo mozda nece biti jedini potpis ovog tipa (dugorocni potpis i pozajmica naredne sezone) koji ce Dubai napraviti u narednom periodu.Marcus Foster i zvanicno novi igrac PAOK-a, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.
June 5Jun 5 Urbonas prenosi da su Johannes Thiemann i Bajern blizu dogovora oko visegodisnjeg ugovora pa bi reprezentativac Nemacke mogao ponovo da zaigra Evroligu posle 2 sezone u Japanu.
June 7Jun 7 Sportando prenosi da je Carsen Edwards dobio ponudu Zalgirisa, a ponudjena plata je navodno malo ispod 2 miliona $.
June 8Jun 8 Eurohoops prenosi da Nick Weiler-Babb pregovara sa Asvelom iako ima ugovor sa Efesom i za narednu sezonu.Urbonas prenosi da je Luca Banchi blizu povratka na klupu Efesa od naredne sezone.