Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transferi

Featured Replies

22 minutes ago, Borca said:

Sportando prenosi informacije iz Izraela da je navodno Jared Harper potencijalna zamena za TJ Shorts-a u Panatinaikosu.

A ima li nekih info gde ce omaleni TJ Kratki da osvezi svoju karijeru?

• Replies 2.3k
  • Views 181.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

3 minutes ago, Segundo said:

A ima li nekih info gde ce omaleni TJ Kratki da osvezi svoju karijeru?

Zvuči kao da si nešto čuo

13 minutes ago, Milošica said:

Zvuči kao da si nešto čuo

Ne, ne.

Ubedjivao me je jedan ortak prosle godine da ima sigurne info da dolazi u Zvezdu, ali nisam hteo da pisem ovde, jer bas nisam verovao. Rekao mi je tada jos jednu isto tako "proverenu" info. Na kraju su obe bile pogresne.😂

Ovaj put stvarno nemam nikakvu, nego me zanima gde ce iz Atine. Verujem da moze mnogo bolje od ovoga vidjenog u Pao, plus ga je onaj magarac ponizavao onako na kraju sezone.

36 minutes ago, Segundo said:

Ne, ne.

Ubedjivao me je jedan ortak prosle godine da ima sigurne info da dolazi u Zvezdu, ali nisam hteo da pisem ovde, jer bas nisam verovao. Rekao mi je tada jos jednu isto tako "proverenu" info. Na kraju su obe bile pogresne.😂

Ovaj put stvarno nemam nikakvu, nego me zanima gde ce iz Atine. Verujem da moze mnogo bolje od ovoga vidjenog u Pao, plus ga je onaj magarac ponizavao onako na kraju sezone.

Spominju ga vec neki "insajderi" kako bi mogao u Zvezdu, da li su neke njihove "zelje" ili stvarno ima necega ostaje da se vidi. Logicno bi bilo da odlazi iz Atine.

Izvori iz Izraela prenose da je Marcus Bingham blizu dogovora sa Makabijem oko ugovora za naredne 2 sezone uz opciju i za dodatnu sezonu (2+1).

Takodje prenose da je ugovor 900 hiljada $ po sezoni.

Encestando prenosi da su Willy Hernangomez i Baskonija u pregovorima.

Sportando prenosi da su se Vassilis Spanoulis i Aris dogovorili oko saradnje (navodno 1.2 miliona € godisnje), a da je glavna "meta" kluba iz Soluna u prelaznom roku Malachi Flynn.

Solunski blizanci se vraćaju u velikom stilu. Moraće EL uskoro da se širi na 30 klubova, kako je to Itudis nedavno predlagao.

Aris, PAOK, vratiće se Rusi, Bešiktaš, Hapoel Jerusalim, Abu Dabi...

Simas Lukosius i Dubai navodno postigli dogovor oko saradnje od naredne sezone.

Urbonas prenosi da su Kevin Kokila iz Burga i Dubai navodno blizu dogovora, a plan je da narednu sezonu igrac provede na pozajmici u Virtusu.

Urbonas takodje pominje mogucnost da ovo mozda nece biti jedini potpis ovog tipa (dugorocni potpis i pozajmica naredne sezone) koji ce Dubai napraviti u narednom periodu.

Marcus Foster i zvanicno novi igrac PAOK-a, ugovor je potpisan za naredne 2 sezone.

Izgleda da je gotova prica i sa ce Francisco stvarno u Asvel. Plata 4m po sezoni.

Urbonas prenosi da su Johannes Thiemann i Bajern blizu dogovora oko visegodisnjeg ugovora pa bi reprezentativac Nemacke mogao ponovo da zaigra Evroligu posle 2 sezone u Japanu.

Encestando prenosi da su Brandon Goodwin i Barselona u pregovorima.

Sportando prenosi da je Carsen Edwards dobio ponudu Zalgirisa, a ponudjena plata je navodno malo ispod 2 miliona $.

Eurohoops prenosi da Nick Weiler-Babb pregovara sa Asvelom iako ima ugovor sa Efesom i za narednu sezonu.

Urbonas prenosi da je Luca Banchi blizu povratka na klupu Efesa od naredne sezone.