Yesterday at 15:261 day Mi Cigani ko da smo šugavi, kod nas i čovek poput Borce ne dovodi nikog nego šalje poljupce i pozdrave odlazećima.
Yesterday at 15:291 day Pa imamo danas contract extension sa mačkom, malo li je na ovu skupoću (u bukvalnom smislu)
Yesterday at 16:541 day Oli se zahvalio Kinanu Evansu, to je to, kupuj!Košta boga oca ali je zato raspad.Oh, my God, they killed Keeny!
Yesterday at 18:311 day Amir Coffey je novi igrac Hapoela iz Tel Aviva.Brancou Badio i zvanicno novi igrac Panatinaikosa, ugovor je potpisan za naredne 3 sezone.Austin Wiley potpisao 3-godisnji ugovor sa Bajernom.Jesse Edwards i Gerald Ayayi su novi igraci novog kluba iz Rima (Roma SPQR).
11 hours ago11 hr Encestando prenosi da su Joel Parra i Barselona produzili saradnju za naredne 4 sezone, a da ce Aleksander Sekulic biti novi trener kluba.Eurohoops prenosi da je Garrison Mathews blizu dogovora sa Armanijem.BasketNews prenosi da je Stanley Umude u pregovorima sa Barselonom.
10 hours ago10 hr 16 hours ago, Borca said:Amir Coffey je novi igrac Hapoela iz Tel Aviva.Jaooo, njega je Boce jos odavno predlagao u rubrici "veciti, poslusajte me".
9 hours ago9 hr 59 minutes ago, Segundo said:Jaooo, njega je Boce jos odavno predlagao u rubrici "veciti, poslusajte me".Već je izrentovao.
9 hours ago9 hr 20 hours ago, Valk said:Oli se zahvalio Kinanu Evansu, to je to, kupuj!Košta boga oca ali je zato raspad.Oh, my God, they killed Keeny!Oven Hargrivs evroligaskog neba
6 hours ago6 hr Urbonas prenosi da je Alpha Diallo interesantan Denveru, navodno u ugovoru koji je potpisao sa klubom iz Emirata postoji izlazna NBA klauzula do 15-og Jula. Takodje se spominje da ga prati jos nekoliko NBA klubova.
3 hours ago3 hr SDNA i BasketNews pisu da je Moses Wright potpisao za Barsu, ali i da ima izlaznu klauzulu u iznosu od 900k koju Armani hoce da plati, tako da ce zavrsiti u Milanu.