April 10Apr 10 Zezam se, Borca, napisao si to dva puta u pet dana pa rekoh da vidim hoćeš li opet (hoćeš)
April 13Apr 13 Sportando prenosi vesti oko pregovora o produzetku ugovora, u pitanju su Kobi Simmons i Baskonija i takodje Chris Jones i Hapoel.
April 14Apr 14 Brancou Badio i Valensija produzili saradnju do leta 2029-te.Kao sto je i bilo najava Quinn Ellis napusta Armani na kraju sezone i odlazi u NCAA gde ce igrati na St. John's univerzitetu koji trenira Rick Pitino (informaciju je preneo New York Post).Izvori Sportanda prenose da je u pitanju ugovor izmedju 4.5 i 4.8 miliona dolara i da ce se igrac vratiti u Italiju po zavrsetku naredne sezone u NCAA i da Armani zadrzava prava na njega po povratku u Evropu.
April 15Apr 15 Slutim da će gomila ovih out of date freshmena dogodine shvatiti da nije knjiga za njih. Cirkus.
April 16Apr 16 to je sigurno nekih 3ipo milki čiste love. još je tokom sezone na oku nba ekipamabio bi blesav da ne uzme ovakvu ponudu
April 17Apr 17 Sportando prenosi da je Marek Blazevic blizu povratka u Zalgiris od leta (bio je vec u Zalgirisu od 2020-te do 2022-ge).Sportando takodje prenosi da su Mario Hezonja i Dubai u pregovorima, on je i dalje pod ugovorom sa Realom ali je Dubai navodno spreman da investira koliko je potrebno da bi ga doveo (spominje se veoma lukrativan 3-godisnji ugovor).
April 21Apr 21 Ode Trent Forest u Fener.I onaj Litvanac Ignas Sargiunas.Objavio je uncle screw na IG.
April 21Apr 21 13 minutes ago, Valk said:Ode Trent Forest u Fener.I onaj Litvanac Ignas Sargiunas.Objavio je uncle screw na IG.Ne verujem dok @Borca ne objavi
April 21Apr 21 20 minutes ago, Sokrat said:Ne verujem dok @Borca ne objavi Spremao sam se ali dok sam dosao na forum @Valk je vec bila vredna i podelila informacije.
April 21Apr 21 9 minutes ago, Milošica said:Ili @Foresthimself.De si, Milošice, nema te 100 godina.@Borca slučajno naletela, a znam da ovaj USc uglavnom ima tačne objave.
April 21Apr 21 2 minutes ago, Valk said:himself.De si, Milošice, nema te 100 godina.@Borca slučajno naletela, a znam da ovaj USc uglavnom ima tačne objave.Za ove nove igrace Fenerbahcea prenose mnogi, Spanski Encestando, Sportando, BasketNews itd. Edited April 21Apr 21 by Borca