Jump to content
IGNORED

Borba protivu dosadnih insekata

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

kako istrebiti ovu smrdljivu gadost?Millipede.jpgpoz

Posted (edited)

u jebenti, a sta je ovo? stonoga?

Edited by aram
Posted

nije tolika u prirodi :D , samo sam stavila (pre)veliku sliku, zbog efekta. ali ima je, pet-šest-sedam centima.jeste, nekakva crna "evropska" stonoga. em je gadnjikava, em grozomorno smrdi na kanalizaciju. ni da je zgaziš ili upljeskaš nečim, ni da je pometeš (vetrila sam metlu tri dana). pola boce reida treba da joj doaka. strahota jedna :( .poz

Posted (edited)

Ako ne zivis gde sam ja - lako. U bgd-u ih nikada nisam videla.Osecam se ko ursula. U makondu.Poz

Edited by le petit nicolas
Posted

I nema ih ovde, to je Tachypodoiulus niger ili White-legged snake millipede, odnosno The black millipede.Nema ih ni u susednim zemljama.Izgleda da ti je jedini spas da zamračuješ stan/kuću čim padne mrak. Privlači ih svetlo.

Posted (edited)

ima ih i u beogradu, možda ne baš ta, ali ih ima. je uhvatim nekim papirom i bacim u wc šolju. Inače extremno smrde na memlu

Edited by renne
Posted

bitno je da užasno smrde i ove "domaće" i da su jako neprijatne

Posted
kako istrebiti ovu smrdljivu gadost?Millipede.jpgpoz
na osnovu filmova koje sam gledao, a gledao sam podosta, mogu ti reci da jedino bacac plamena resava trajno problem.meci i seciva su potpuno beskorisni, buduci da od svakog otkinutog dela postaje novi monster.moj ti je savet da skupis grupu marinaca i spustis se u unutrasnjost broda, gde je matica koja stancuje nove kricere. i onda bacac plamena.poz
Posted

da, ali posle toga će misliti da je čudovište mrtvo, a neće biti. moraće da udje u hand to hand combat u poslednjoj sceni.

Posted

pa zato valjda kod kuce ima onog radnog robota sto se udje u njega.

Posted

više nisam srećna. mislim da su mi dosadile.