le petit nicolas Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 kako istrebiti ovu smrdljivu gadost?poz
aram Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) u jebenti, a sta je ovo? stonoga? Edited October 17, 2013 by aram
le petit nicolas Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 nije tolika u prirodi :D , samo sam stavila (pre)veliku sliku, zbog efekta. ali ima je, pet-šest-sedam centima.jeste, nekakva crna "evropska" stonoga. em je gadnjikava, em grozomorno smrdi na kanalizaciju. ni da je zgaziš ili upljeskaš nečim, ni da je pometeš (vetrila sam metlu tri dana). pola boce reida treba da joj doaka. strahota jedna :( .poz
le petit nicolas Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 (edited) Ako ne zivis gde sam ja - lako. U bgd-u ih nikada nisam videla.Osecam se ko ursula. U makondu.Poz Edited October 17, 2013 by le petit nicolas
Tale Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 I nema ih ovde, to je Tachypodoiulus niger ili White-legged snake millipede, odnosno The black millipede.Nema ih ni u susednim zemljama.Izgleda da ti je jedini spas da zamračuješ stan/kuću čim padne mrak. Privlači ih svetlo.
renne Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 (edited) ima ih i u beogradu, možda ne baš ta, ali ih ima. je uhvatim nekim papirom i bacim u wc šolju. Inače extremno smrde na memlu Edited October 18, 2013 by renne
renne Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 bitno je da užasno smrde i ove "domaće" i da su jako neprijatne
ToniAdams Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 kako istrebiti ovu smrdljivu gadost?pozna osnovu filmova koje sam gledao, a gledao sam podosta, mogu ti reci da jedino bacac plamena resava trajno problem.meci i seciva su potpuno beskorisni, buduci da od svakog otkinutog dela postaje novi monster.moj ti je savet da skupis grupu marinaca i spustis se u unutrasnjost broda, gde je matica koja stancuje nove kricere. i onda bacac plamena.poz
Аврам Гојић Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 da, ali posle toga će misliti da je čudovište mrtvo, a neće biti. moraće da udje u hand to hand combat u poslednjoj sceni.
ToniAdams Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 pa zato valjda kod kuce ima onog radnog robota sto se udje u njega.
ivy Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 aha...evo ga živana pa pročitaj..ustvari gajiš strane plaćenike,domaće izdajnike na gajbihttp://www.telegraf.rs/vesti/854919-paranoja-ili-realna-opasnost-nato-bubamarama-unistava-srbiju
slepa živana Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 više nisam srećna. mislim da su mi dosadile.
Recommended Posts