Svemir Zeka Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Prolazila sam kroz Nerezišća, mestašce. Ma sve je bogovsko. El si bila ti u Splitskoj?
Sandradjer Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Prolazila sam kroz Nerezišća, mestašce. Ma sve je bogovsko. El si bila ti u Splitskoj? Nisam . Vodices me 1
Ras Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Sad su ta mesta, Skrip, Dol, Nerezisca bas popularna jer su skroz retro. Ovde sam ostala juce sama i nisam nikoga srela. Izbegla sam odlazak u Lidl te me ostavise, nidje zive duse u sred dana, upekla zvezda 2
Velocipede Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 On 22. 7. 2023. at 18:22, Sandradjer said: Hrvati su podigli cene bas previse. Voda 1,5l na kiosku na plazi je 3evra. Prednost je sto uopste nema guzve. Bol nikad prazniji, milina. Obicno oko 20.jula krece spic sezone. Sad je popunjenost 1/3 u odnosu na uobicajeno Menjaj kiosk Istra je prepuna, opet padaju svi rekordi... Cene jesu više nego prethodnih godina, malo su i "zaokružili" kad su prebacivali cene iz kn u eur... Pivo od 2.1 EUR do 5.5 EUR, pa kako se ko snađe Evo jedna fotka s istočne obale Istre... 7
Babu Bhatt Posted August 5, 2023 Posted August 5, 2023 Generalno je dosta poskupilo sve.Mi u ponedjeljak idemo na Lastovo, uboli proljetos apartman 70€ po danu, odlična cijena.Danas bili u Italiji u nabavi, auto natrpan 2 1
InvisibleLight Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Evo ga kesic seta carerom, fotkaju se s njim. Sto bi rekla juce 1 zgb gospodja (cula dok sam ulazila umore) 'rovinj je, ocekivano, pun srba' Sve je lepo, windsurf na crvenom otoku hajlajt 3
Ardian Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 Prvi put ćemo na letovanje u Istri. Odlučismo se za Novigrad, zbog deteta od 3.5 godine. Trebalo bi da je dobar izbor. Dajte neke preporuke.
John Coltrane Posted August 13, 2023 Posted August 13, 2023 9 hours ago, Bir Adim Öte said: Prvi put ćemo na letovanje u Istri. Odlučismo se za Novigrad, zbog deteta od 3.5 godine. Trebalo bi da je dobar izbor. Dajte neke preporuke. Ne znam gde ste smešteni ali plaže vam nikako nisu za malo dete. Uglavnom kamen, a znaju da budu i opaki talasi. Čuvajte se i morskih ježeva. Ja sam godinama letovao u Pineti, ali kad sam bio solo.
raskopcani Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 On 13. 8. 2023. at 6:19, Bir Adim Öte said: Prvi put ćemo na letovanje u Istri. Odlučismo se za Novigrad, zbog deteta od 3.5 godine. Trebalo bi da je dobar izbor. Dajte neke preporuke. Ako ste s autom, za 20 tak min ste na ok plazama za djecu.... Prema.gore recimo Kanegra 1
raskopcani Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 (edited) Mozes i peema dolje, prema Porecu...idi na Lanternu. Skrenes za Lantern, poslje rampe odmah prva desno imas pjesak, dalje lungo mare i i sljunak itd... Bio bas jucer tamo s djecom... Ed. . Idi u 9 ku (klub u parku)...ima dobrih (a i losih) svirki cijelu sezonu...nikad se ne zna na sta ces naletiti... Par dobrih kafica i reatorana s ok klopom i to je to.. Pitaj Edited August 14, 2023 by raskopcani 1
copkillah Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 On 30. 7. 2023. at 18:38, Sandradjer said: U selu Skrip na Bracu nalazi se muzej ulja. To je i mesto gde se pored muzeja moze nesto pojesti. Hrana je fantasticna, ukusna, domacini divni. Postoji izbor od pet menija, sva hrana je domaca proizvodnja. Ako nesto zafali ili vam se posebno dopadne oni dodaju. https://www.muzejuja.com/ On 31. 7. 2023. at 8:00, Sandradjer said: Sad su ta mesta, Skrip, Dol, Nerezisca bas popularna jer su skroz retro. Ovde sam ostala juce sama i nisam nikoga srela. Izbegla sam odlazak u Lidl te me ostavise, nidje zive duse u sred dana, upekla zvezda Škrip je nestvaran, sve je divno, uključujući i groblje. Treba posetiti i muzej ostrva Brača pored muzeja ulja obavezno, On 31. 7. 2023. at 8:34, Svemir Zeka said: Prolazila sam kroz Nerezišća, mestašce. Ma sve je bogovsko. El si bila ti u Splitskoj? Da nisi mislila na Ložišća? Slika ne može baš verno da dočara... 1
Svemir Zeka Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 @copkillahnije, baš ima Nerežišća unutar ostrva, ne izlazi na more
copkillah Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 2 minutes ago, Svemir Zeka said: @copkillahnije, baš ima Nerežišća unutar ostrva, ne izlazi na more Pitam jer mi je Nerežišća bila simpa ali manje-više klasična, a Ložišća predivna i drugačija, više mi se uklapala u taj opis.
Svemir Zeka Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 Just now, copkillah said: Pitam jer mi je Nerežišća bila simpa ali manje-više klasična, a Ložišća predivna i drugačija, više mi se uklapala u taj opis. Aha, moguće, davno sam išla, budem preko ostrva pa mi je ostalo sve to zajedno u sećanju
copkillah Posted August 14, 2023 Posted August 14, 2023 On 5. 8. 2023. at 20:38, Babu Bhatt said: Mi u ponedjeljak idemo na Lastovo, uboli proljetos apartman 70€ po danu, odlična cijena. Piši kako je, ja sam bio 2012. i bilo mi je prelepo, neplaniramo sam tamo završio na par dana i nisam sve istražio, ali bih se vratio. Sećam se i Stojadina sa BG tablicama, to mi je bilo nadrealno
Recommended Posts