yolo Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ako se umorite o banjanja i gustanja na plazi, tu su i istorijske znamenitosti makarske
morgana Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 meni je omis simpatican, makarska bezveze (s tim sto je priroda na rivijeri predivna)
wall Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) pa to, beobanka odmaraliste, potejto potato :DMorski hipsteraj. :DVidi Makarska, eeee godinama tamo letovao, na plaži kod hotela... Meteor ili... Ovo sada je užas. Koliko ljudi... Edited August 22, 2014 by wall
duda Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) da,da, bilo je ovakvih užasa (ko ova plaža danas u makarskoj) i u još nekim mestima zaostrog napr. a sama obala predivna jbt a ja sa društvom u kampu relativno blizu obale, u 6 ujutro nas budilo ... ''dugo, te dugo očeeeeeekuuuuuujem, dugo, te dugo ne miiiiluuuuuujem ... '', a na plaži nene komplet obučene zovu unučiće (na sav glas ofkors) na užinu (zna se šta se tu jelo :D ) Ovo sada je užas. Koliko ljudi... pa ovako je uvek i bilo u makarskoj Edited August 22, 2014 by dùda
yolo Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 mene to docekalo na poslednjem pokusaju letovanja u hrvatskoj pre jedno 4-5 godina (baska na krku), bezanija je nastupila treci dan
wall Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 @Dùda. Pa ne sećam se da je bilo baš tako... Možda se i zaboravilo a možda u tim godinama nije ni smetalo. Pre par godina na Zakintosu, proveravao u hotelu što nikoga nema umoru, da nije šta zatrovano ili jato ajkula.
duda Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 @Dùda. Pa ne sećam se da je bilo baš tako... Možda se i zaboravilo a možda u tim godinama nije ni smetalo. Pre par godina na Zakintosu, proveravao u hotelu što nikoga nema umoru, da nije šta zatrovano ili jato ajkula. e ja se dobro sećam, ja ni u tom periodu nisam bila baš tako mala (kao ti - ja sam matora ) da mi to ne bi smetalo
Leia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 makarska juce, only for cmrlj fali samo kazan i sotona koji trozupcem lovi duse i slika je kompletna
ivy Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 joj kako ja mrzim te velike,grupne plaze..bilo gde..
Amelija Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 A, opet, meni je malo sta dosadnije od spanske mainland obale (ovo se naravno ne odnosi na gradove). A neki delovi su mi cak totalna depra. Na šta tačno misliš? Doduše ja ne poznajem baš mnogo kopno, sećam se jednog gradića u Andaluziji <setiću se i kako se zove> koji mi je bio super i imao je šljunčiće na plaži :0.6: , plaže u Barseloni i Valensiji su mi ok, mislim ništa da padneš na dupe ali ok, ali ne volim da letujem u velikim gradovima, i deo južno od Barselone (blizu Tarragone) mi je ok mada istina opet ne za padanje na dupe.
Muwan Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 nesto se kroz maglu secam orebica...hvala, cu da googlujem! Koleginica odande kaže: Orebić, Ston, Prapratno, Trpanj; ali gde god da odeš nećeš pogrešiti.
Amelija Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 e ja sam skoro bila u Stonu :) ali nisam na plaži, nemam pojma kak'a je (ali jesam u solani )
Recommended Posts