MayDay Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 to na običnoj plaži ili na privatnoj?Privatnoj, privatnoj.
Amelija Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) na dan ili na sat? :)a nezavisno od toga se plaća i ulaz? Edited August 21, 2013 by Amelija
Аврам Гојић Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 na dan, bas da uzimaju 100 evra za pet sati...ne placas ulaz, ali moras da platis ovo, ne mozes da lezis na pesku ko paradajz turista. Azurna obala je to.
ivy Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Izmedju 15e i 20e je ležaljka sa suncobranom na plaži. Ali su diiivne. Meni je plaža triput lepša u Nici nego u Kanu.is pa ovo ko u Crnoj Gori Edited August 21, 2013 by ivy
Amelija Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Azurna obala je to.baš zato i pitam :Dhvala još jednom oboma :)će vidimo za privatne plaže, zavisi koliko bude vremena i novaca i koliko su bolje od neprivatnih
Amelija Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 inače takvu cenu sam pre n godina (n > 10) plaćala na Lefkasu za suncobran i ležaljku, ali nije bilo obavezno (no meni je bilo neophodno jer smo bili po ceo dan na plaži, hlada nema, a ja po najjačem suncu ne smem biti na suncu)
MayDay Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Pa pretprošle godine je kod Maestrala komplet dve ležaljke i suncobran bio 35e, a toliko sam ja isto to pre šest godina ili koliko već platila u Kanu na privatnoj plaži i to dobili peškire, mrtva koža da se naježi od mekoće.Baš me zanima koliko košta jedan dan na onoj Puro Beach u Porto Montenegro. Mislim da je neka dernjava.
Аврам Гојић Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 zezate me da je toliko lezaljka u Crnoj Gori?zasto bilo ko uopste ide tamo onda?
wall Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Bio ja. Plaza duz onog glavnog Promenade Des Anglais je, onako, gradska plaza, nista posebno, mada je uvece atmosfera na njoj fantasticna, dolaze klinci, sviraju djitre i vare vutru. Ako hoces pravu plazu, moraces da se odmaknes dalje od grada.Grad je kompaktan i sve se moze obaviti peske, narocito je lep Stari grad. Sve je tamo jako blizu jedno drugom, mozes iz Nice ici na sjajne izlete vozom... Kan, Monte Karlo, Antibi....Jako blizu (pola sata vozom, ako i toliko) je i Grasse, prestonica parfema, ja bio tamo sam samcijat i bilo mi je super u muzeju parfema i u Fragonarovoj radionici ispred koje tece fontana mirisa.Eee i ja to obišao pre khm, jbt 20 i nešto godina :isuse:Kan pamtim po ozbiljnoj skupoći, a to je bilo vreme Ante Markovića...
wall Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 zato sto ljepseg mora nema usvjet!Osim kad pukne kanalizaciona cijev koja iz nekog razloga završava u moru.Onda je drugo po ljepoti.
morgana Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 radosno gledaj u buducnost, fabrika za preciscavanje govnjivih voda bice gotova sljedece godine! doduse sistem nece obuhvatiti kraj igala gdje se ljudi valjaju u tzv ljekovitom blatu nadomak septickih jama.
Amelija Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Azurna obala je to.e da, a jel mogu normalno* da dođem na plažu ili moram da pazim šta oblačim i tako to? *obična haljina za plažu preko kupaćeg, i papuče
InvisibleLight Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 a sto pisete o francuskim morima na hrvatskoj, najlepsoj, obali?meni ovaj pdf omiljen i volela bih da je sredjenotvorite npr azurna obala + korzika letovanjeza 'mediteran kakav je nekad bio' prilazem samo jedno kunjenje™ brata daj je rab lepsi od krka i korcule zajedno, i stvarno fotke razvaljuju, ja mislila to ogoljeno, bezlicno ostrvo, kad ono...inace je na bolu (bas 'zlatni rat' area) jedan od najvecih senior(amater,naravno) turnira jos iz doba sfrjigra se po sistemu svako sa svakim, nema ispadanja, pa ostanes 9 dana svakako, ucesce nije jeftino al smestaj jeste. bude super, i to sam razmatrala, ide njih 4 iz mog grada, al u momentu prijava nisam mogla nista planirati unapred a sad jek kasnoko igra tenis i voli otok brac - preporukaajd pisite o ostrvima, ovaj topik mi je spas
Amelija Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 pa nisam ja shvatila da je ovo topik o hrvatskom primorju, misim piše "Mediteran" a tu spada i Azurna obala :huh:svejedno nemam ništa protiv da se splituje pa da se zna šta je Hrvatska (¡i da se nazove jasno!), šta Azurna obala a šta Španjolska (Grčka već ima topik)
Recommended Posts