October 9, 2025Oct 9 Valjda ce zaduvati vetrovi sa istoka.NOVA portalHrvati zabrinuti - njihova najpoznatija plaža potpuno je...Zlatni rat je verovatno najpoznatija plaža na Jadranu, smeštena u Bolu, na južnoj obali otoka Brača. Zbog svoje neobičnosti i lepote jedan od najpoznatijih simbola hrvatskog turizma. Ipak, trenutno je
October 9, 2025Oct 9 4 hours ago, Sandradjer said:Valjda ce zaduvati vetrovi sa istoka.NOVA portalHrvati zabrinuti - njihova najpoznatija plaža potpuno je...Zlatni rat je verovatno najpoznatija plaža na Jadranu, smeštena u Bolu, na južnoj obali otoka Brača. Zbog svoje neobičnosti i lepote jedan od najpoznatijih simbola hrvatskog turizma. Ipak, trenutno jeNeee, to bi značilo da će početi masovno da otkrivaju mnogo bolja mesta i plaže od iste
October 9, 2025Oct 9 2 minutes ago, copkillah said:Neee, to bi značilo da će početi masovno da otkrivaju mnogo bolja mesta i plaže od iste Taman da dodjes
October 9, 2025Oct 9 Just now, Sandradjer said:Taman da dodjes Ma nema šanse, to mi je definicija onog "tourist trap" u svakom smislu te reči.
October 9, 2025Oct 9 1 minute ago, copkillah said:Ma nema šanse, to mi je definicija onog "tourist trap" u svakom smislu te reči.Znaci svracas kad god si na Bracu, makar do Bola Salim se malo. Previse subjektivno ja posmatram Bol, pa i ZR tako da nema tezinu moj sud Edited October 9, 2025Oct 9 by Sandradjer
October 9, 2025Oct 9 1 minute ago, Sandradjer said:Znaci svracas kad god si na Bracu, makar do Bola Salim se malo. Previse subjektivno ja posmatram Bol, pa i ZR tako da nema tezinu moj sudIdem južno, ali skrećem desno, jer su tamo moja omiljena mesta. Bol da sipam gorivo eventualno i to je to
October 9, 2025Oct 9 1 minute ago, copkillah said:Idem južno, ali skrećem desno, jer su tamo moja omiljena mesta. Bol da sipam gorivo eventualno i to je to Vodim na sladoled pored pumpe sledece godine
October 28, 2025Oct 28 21 minutes ago, Sandradjer said:@bagsGde je ovo?Umag. Milion teniskih klubova iz Austrije je stiglo.
October 28, 2025Oct 28 12 minutes ago, bags said:Umag. Milion teniskih klubova iz Austrije je stiglo.Kakvo vreme
February 22Feb 22 Kuća s velikim potencijalom na Braču, blizu moraNa jednoj od najpoželjnijih lokacija na otoku Braču, u Supetru, prodaje se nekretnina s razvojnim potencijalom. Smještena je na parceli od približno 1.100 m², u neposrednoj blizini mora i svih potrebnih sadržaja.Kuća se prostire na dvije etaže. Visoko prizemlje od 183 m² adaptirano je 2014. godine i sastoji se od šest spavaćih soba i tri kupaonice. Suteren površine 107 m² zahtijeva renovaciju. Zbog lokacije i veličine, nekretnina je pogodna za turistički najam ili obiteljsku rezidenciju, a cijena je 750.000 €.Inreresantna prilika za ljubitelje Jadrana, a posebno za ove bračoljupce.