Jump to content
IGNORED

Djokovic Srdjan

Diskutant

Recommended Posts

Posted
Da matori nema (precutnu) podrsku, ne bi ni mogao ovako da se izdrkava. Ali to je vec njihov porodicni problem.
Aha. A u slučaju da matori nema prećutnu podršku, kako bi to po tebi trebalo da izgleda? Da organizuje konf za štampu i da kaže: "Molim vas, razumite čoveka, kriza srednjih godina + kompleks više vrednosti, na momente idiot, na momente psihotični manijak, eto to vam je moj ćale".
Taman posla da se javno svadja sa ocem... To, ipak, niko nije ni sugerisao da treba da radi. Naprotiv, podvucena je teza da se on sa ocem verovatno slaze. Zasto bi se svadjao?
Zato što ako je to "podvučena teza" ne znači da je aksiom, kada neko dokaže da Novak podržava rad i delo svoga oca izjavom u intervju-u i sl, onda možemo da diskutujemo o tome kako je isti ko svoj ćaća što neki ovde pokušavaju da nametnu, /in/direktno.Na stranu što mislim da svi vi previđate jako bitnu stvar: Srđo™ je dokazao u više navrata da je psihopata sa nizom dodatnih poremećaja, a sa druge strane, hipotetički govoreći očekujete od Novaka da sa takvim uđe u klinč, unosi nemir u svoj život i karijeru, i to sada kada je, nadamo se svi, pitanje vremena kada će osedlati tron teniskog sveta, makar na kratko. Nema šta, stvarno je budala što ne uradi to.
  • Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

27

• Кристофер Лумумбо

15

• pp34

13

• Diskutant

13

Posted (edited)

Novak zaista ne treba na bilo koji nacin da se opterecuje svojim idiotima od roditelja i mislim da neke stvari pokazuju da je to jedna od onih resenih nezgoda van terena o kojima je pricao. Cinjenica je da su Djokovici seniori najavljivali da ce otputovati u Melburn na finale a da ih tamo nije bilo. Ova ekipa koja se skupila oko Novaka i koju svuda vuce sa sobom je ocigledno ekipa sa kojom se najbolje oseca, da li je neko ikada video Novaka da se okrene prema svojoj lozi i saspe bujicu psovki a da mu porodica (ne racunam mu strica, on deluje kao dovoljno pametan da se prikrije) nije u njoj, kao sto je to gotovo redovno bio slucaj ranije.Istorija "teniskih oceva, majki i mnogobrojne rodbine" je duga i bolna za igrace, narocito igracice. Nije to nikakav izum porodice Djokovic, pa cak oni nisu ni najgori od te fele. Otac Stefi Graf je zaglavio na sudu zbog pronevere i zamalo je cak i nju uvukao u to jer se koristio njenim imenom, otac sestara Vilijams je godinama terorisao i WTA i Americku tenisku federaciju, o Dokicu i Sarapovu ne vredi trositi reci, Lendla je majka vezivala za tenisku mrezu i ostavljala na terenu satima kad nesto pogresno uradi na treningu, Enan je muku mucila i sa roditeljima i sa bivsim muzem, cak je i napustala tenis, ima tih prica beskonacno mnogo. Ocekivati od igraca da se, pored brige o sopstvenoj karijeri, hvataju u kostac sa poremecajima svojih roditelja koji preko njihovih ledja pokusavaju da nadoknade sve svoje zivotne promasaje je preterano. Narocito zbog toga sto se uglavnom radi o jako mladim ljudima koji, pri tom, jedva da su imali neko uobicajeno normalno detinjstvo. Na kraju krajeva, to i nije njihov posao. Ako je neko dovoljno lud da Srdjanu Djokovicu ustupi, ne znam, gradsko gradjevinsko zemljiste za bedne pare ili Teniski Savez samo zato sto je otac Novaka Djokovica onda je to problem tog ludaka a ne Novakov. Da i ne govorim o tome da se ko zna koja bulumenta ovih nasih uobicajenih lopova zakacila za matorog Djokovica sigurno zbog svog interesa, a to su prevejani likovi koji itekako umeju da naloze budalu da se isprsi i navuce na sebe gnev javnosti dok oni maznjavaju u senci.

Edited by harper lee
Posted
hipotetički govoreći očekujete od Novaka da sa takvim uđe u klinč, unosi nemir u svoj život i karijeru, i to sada kada je, nadamo se svi, pitanje vremena kada će osedlati tron teniskog sveta, makar na kratko. Nema šta, stvarno je budala što ne uradi to.
Wow, unosi nemir u svoj život i karijeru... kao da bi to bio prvi teniser/teniserka koji su raskrstili sa preambicioznom budalom od roditelja. Naravno da se niko normalan ne nada stvarno da će to uradi, bar ne iz nekog osećaja društvene odgovornosti. Ali meni nije jasno kako njega može da privatno ne nervira toliko kićenje tuđim perjem, valjda postoji granica tog da-ja-nisam-spavao-na-federima-ne-bi-ti-bio-tu-gde-si argumentu? OK, možda ga i nervira... ali onda i bez ulaska u klinč "unosi nemir u svoj život i karijeru".BTW Ćosić je bio upadljivo fin & ljubazan & sve na note sa ovim psihopatom. Vrlo stidljivo mu je postavljao svako iole nezgodnije pitanje, sa milion ograda... <_<
Posted
Ali meni nije jasno kako njega može da privatno ne nervira toliko kićenje tuđim perjem, valjda postoji granica tog da-ja-nisam-spavao-na-federima-ne-bi-ti-bio-tu-gde-si argumentu? OK, možda ga i nervira... ali onda i bez ulaska u klinč "unosi nemir u svoj život i karijeru".
Malo mi je čudan tvoj post pošto sam sebi postavljaš pitanja i odgovaraš u isto vreme.Poenta je da niko sa sigurnošću ne zna tj javnost ne zna šta o tome misli Novak, pa nema smisla da palamudimo o tome. Jedno je sigurno - i ako se ne slaže sa ćaletom, dovoljno je pametan momak da će to da /pokuša da/ reši sa njim van očiju javnosti izbegavši da dok igra najbolji tenis života njegov privatni život zaserava svaki novinar amater zadužen za trač rubrike.A ako tebi ne predstavlja problem u životu samim tim i nemir svađa sa roditeljima (čitaj: problemi u porodici) verujem da svakom normalnom čoveku pa i Novaku predstavlja, a ti slobodno citiraj do iznemoglosti. Jedno je da ti je ćale magarčina i da ga iznapušavaš, a drugo je da to uradiš i ponašaš se ko da je u pitanju prolaznik sa ulice što se od Novaka očigledno očekuje, da otera ćaleta u kurac, i da nastavi da osvaja slemove kao da je sve u redu, bez posledica na njegov privatni život. Naravno, hipotetički govorim šbb kad bi Novak uleteo u klinč sa ovim retardom.
Posted

kako nikom nije palo na pamet da je vec raskrstio, npr. I da li to treba da bude na cnn-u da bi dobilo validaciju javnosti ili moze da se obavi malo sterilnije cistim kasiranjem? Npr?i zasto se stvar posmatra kroz novakovu etiku i fiktivne obligacije, kao da je zevs licno.budibogsnama kakvu prasinu podize totalni autsajder jos samo da neko obavesti bludnog sina da je on za sve kriv :unsure:@glas razuman fino objasnio

Posted
kako nikom nije palo na pamet da je vec raskrstio, npr.
Ma raskrstili su, definitivno - sad mu Novak plaća alimente. :lol:

"Srđan je u početku bio vrlo miran čovek. Troškovi su se povećavali, pozajmljivao je i samo on zna kako mu je bilo teško. Onda je počeo u sve da se meša, postao je nervozan, arogantan, ali ja sam tražila da moj stručni deo posla ne dira. Potpuno ga razumem, ali ga ne opravdavam. Shvatam da raspolaže sa mnogo para, ipak sam mu svojevremeno rekla da se češće seti onih dana kada ih je bilo taman toliko da ima za decu, za hranu. Da se spusti na zemlju - rekla je Jelena u intervjuu za Politikin magazin."Neće Tata tek tako da pusti dok se imperij ne izgradi. ;)

Posted (edited)
Ma raskrstili su, definitivno - sad mu Novak plaća alimente. :lol:

"Srđan je u početku bio vrlo miran čovek. Troškovi su se povećavali, pozajmljivao je i samo on zna kako mu je bilo teško. Onda je počeo u sve da se meša, postao je nervozan, arogantan, ali ja sam tražila da moj stručni deo posla ne dira. Potpuno ga razumem, ali ga ne opravdavam. Shvatam da raspolaže sa mnogo para, ipak sam mu svojevremeno rekla da se češće seti onih dana kada ih je bilo taman toliko da ima za decu, za hranu. Da se spusti na zemlju - rekla je Jelena u intervjuu za Politikin magazin."Neće Tata tek tako da pusti dok se imperij ne izgradi. ;)

molim te s mesta daj lep doprinos na Novakovoj temi koju sam otvorila :P i ispusti srkija iz konteksta, da ne bude zabune :P Edited by Afterburner
Posted
molim te s mesta daj lep doprinos na Novakovoj temi koju sam otvorila :P
Nisam primetio, normalno da hoću. :D Probaću pronaći neki tehničko sportski materijal oko njegovog reketa/opreme, pa ču da linknem.Good job. ;)
Posted

Kakav je beše bio Noletov stav u vezi one afere sa skejt parkom na NBG, može li neko da me podseti?

Posted (edited)
Aha. A u slučaju da matori nema prećutnu podršku, kako bi to po tebi trebalo da izgleda? Da organizuje konf za štampu i da kaže: "Molim vas, razumite čoveka, kriza srednjih godina + kompleks više vrednosti, na momente idiot, na momente psihotični manijak, eto to vam je moj ćale".
Ama ko govori o konferencijama za stampu i prepucavanjima preko novina? Pa to bi bila debilnija situacija od ove sada. Novak nije glup, a vise nije ni dete - za nekoliko godina ce postati potpuno zreo covek, verovatno ce zasnovati i porodicu. Ja apsolutno kapiram da klinac ne moze i ne treba da se suprotstavi rodtelju (sociopati), ali on vise nije malo dete koje zavisi od tate i mame i treba da bude svestan toga. Neukusno je o tome govoriti zasto sto seze u privatne porodicne stvari, ali Novak se blizi tacki kad ce u razgovoru sa paterom morati da mu kaze da ili zajebe sa svojim ponasanjem ili ce on da ga odjebe. U suprtonom, bice potpuno legitimno prozivati Novaka za svinjarije koje matori pravi na temelju Novakove popularnosti, a svakom novom godinom je sve ludji.Bez Novakove (precutne) podrske, Srki moze samo da se uhvati za usi i izigrava klovna. Edited by Evropejac
Posted
Malo mi je čudan tvoj post pošto sam sebi postavljaš pitanja i odgovaraš u isto vreme.Poenta je da niko sa sigurnošću ne zna tj javnost ne zna šta o tome misli Novak, pa nema smisla da palamudimo o tome. Jedno je sigurno - i ako se ne slaže sa ćaletom, dovoljno je pametan momak da će to da /pokuša da/ reši sa njim van očiju javnosti izbegavši da dok igra najbolji tenis života njegov privatni život zaserava svaki novinar amater zadužen za trač rubrike.A ako tebi ne predstavlja problem u životu samim tim i nemir svađa sa roditeljima (čitaj: problemi u porodici) verujem da svakom normalnom čoveku pa i Novaku predstavlja, a ti slobodno citiraj do iznemoglosti. Jedno je da ti je ćale magarčina i da ga iznapušavaš, a drugo je da to uradiš i ponašaš se ko da je u pitanju prolaznik sa ulice što se od Novaka očigledno očekuje, da otera ćaleta u kurac, i da nastavi da osvaja slemove kao da je sve u redu, bez posledica na njegov privatni život. Naravno, hipotetički govorim šbb kad bi Novak uleteo u klinč sa ovim retardom.
pa odakle srkiju novac, ako mu nije novak dao. dakle, mislim da mozemo da pratimo trag novca i zakljucimo djokovic teniser misli o ocu.
Posted
pa odakle srkiju novac, ako mu nije novak dao. dakle, mislim da mozemo da pratimo trag novca i zakljucimo djokovic teniser misli o ocu.
i onda da ga kamenujemo -_- .sramota. zreo covek od 23 godine se ne suprotstavlja javno rodjenom ocu.
Posted
i onda da ga kamenujemo -_- .sramota. zreo covek od 23 godine se ne suprotstavlja javno rodjenom ocu.
sto javno? dovoljno da mu zamrzne racun, i poslao mu je poruku. nema potrebe za javnim nastupima na tu temu ;)
Posted
sto javno? dovoljno da mu zamrzne racun, i poslao mu je poruku. nema potrebe za javnim nastupima na tu temu ;)
aha. a mi smo pozvani da ga savetujemo da ocu (koji ga je finansirao da izgradi karijeru, pa kakav god da je kao covek) zamrzava racun. zanimljivo.
Posted
Taj retard je presudno uticao na Novakovo vaspitanje. A i ne bi mu prvi put bilo da ga posalje u jelte kurac i da nastavlja da osvaja slemove.Nije ni Divac bio imun na naplatu nacionalnog idolopoklonstva, pa nije ni Srdjan. Meni je sasvim prirodno da on deo Novakovog uspeh pripisuje sebi. To roditelji rade i u mnogo banalnijim prilikama (kad se recimo suoce sa fakultetskom diplomom svog vec uveliko formiranog deteta). U sredini u kojoj zivimo, Srdjan Djokovic je izuzetak samo po tome sto mu se ta prilika na velikim vratima ukazala.Novak se pristojno drzi sa tim. Imao je i sam nekih gafova koji mogu da sugerisu da mu je Srdjanova strategija bliska po senzibilitetu. Samo nemojte se zavaravati da je on u nekom delikatnom polozaju. On zivi za tenis, zrtva je surovog sportskog kalendara, a crvena slova arci na egzotiku. Sumnjam da je Novak i saznao da mu je otac bio na TV-u.A javne sukobe nikom recju nije pomenuo. Iako ih je bilo. Na samom terenu.