Jump to content

Djokovic Srdjan

Featured Replies

hvala onoj stvari da je Novak konačno priznao da su nakon pobede SCG (u sastavu Đoković - Zimonjić) nad Britanijom u Dejvis kupu razgovori o njegovoj promeni dresa i prelasku u Britaniju aprila i maja 2006. bili u poodmakloj fazi. naravno nije ni sad izneo detalje gde je i kako tačno zapelo (najverovatnije Britanci nisu hteli da uz njega prime i dvojicu braće koje su Srđanče i Dijana hteli da utrape pod svojim uslovima), ali i ovo je nešto.http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/ten...icle6876924.ece

Reveal hidden contents

Edited by zvonko

• 1 month later...
  • Replies 406
  • Views 66.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...

tako se priziva shaka u 'operaciju'

kakvi su to bolesnici, čudi me da je Novak normalan pored svih tih ludaka u njegovoj porodici i rodbini.

Jadno to dete pored ovakvog roditelja. A mi još zapomažemo kad dečko pukne po koju, drugi je na svetu, igra finala i polufinala.. A mora da živi sa saznanjem da je potomak "ovoga". Sorry Nođo, sve ti je oprošteno.

jadan novak. realno, ko je jos u tim godinama i sa tim kontom u banci sposoban da samostalno donosi odluke i ima svoj stav.

On 2. 3. 2010. at 17:04, ikar said:
jadan novak. realno, ko je jos u tim godinama i sa tim kontom u banci sposoban da samostalno donosi odluke i ima svoj stav.
Realno, svako kome otac nije psihopata.
  On 2. 3. 2010. at 17:28, Glas RazumaN said:
Realno, svako kome otac nije psihopata.
Realno bi bilo krajnje vreme ili da discplinuje ovaj buljuk oko njega ili da ih otera u picku materinu. Samo se bojim da iver ne pada daleko od klade i da je i sam Novak prilicno hirovit, sujetan i samoljubiv, tako da od toga verovatno nema nista. Inace, ne mora nista posebno da uradi. Dovoljno je da izjavi kako on licno nema nikakvih problema sa Viskovicem i da pusti da se sa ostatkom klana Djokovic obracunaju novinari, koji verovatno jedva cekaju da naguze ovu olos koja koristi Novakovu popularnost u Srbiji za isterivanje nekih svojih kompleksaskih i finansijskih demona.
  On 2. 3. 2010. at 17:42, harper lee said:
Dovoljno je da izjavi kako on licno nema nikakvih problema sa Viskovicem ...
očinska ljubav je direktnoj srazmeri sa poslušnošću deteta.kako bi se ocu svidelo da ga krv njegova tako izofira?
  On 2. 3. 2010. at 17:42, harper lee said:
Realno bi bilo krajnje vreme ili da discplinuje ovaj buljuk oko njega ili da ih otera u picku materinu. Samo se bojim da iver ne pada daleko od klade i da je i sam Novak prilicno hirovit, sujetan i samoljubiv, tako da od toga verovatno nema nista. Inace, ne mora nista posebno da uradi. Dovoljno je da izjavi kako on licno nema nikakvih problema sa Viskovicem i da pusti da se sa ostatkom klana Djokovic obracunaju novinari, koji verovatno jedva cekaju da naguze ovu olos koja koristi Novakovu popularnost u Srbiji za isterivanje nekih svojih kompleksaskih i finansijskih demona.
Ne bih da ispadne da ga ja nešto posebno branim, naprotiv - mislim da bi mogao malo /više/ da se distancira od izjava i postupaka svog senilnog oca time što bi svoju karijeru preuzeo u SVOJE ruke u svakom smislu, pa i tom da ne dopušta da se diže prašina oko njega tamo gde ne mora jer to sa Viškovićem je jednostavno čist hir moćnog čoveka, koji nažalost prolazi, a Nole tu ništa ne dobija, naprotiv, samo stvara loš marketing, jer dobar deo javnosti uveliko ima sliku o tome da je Novakov otac opasno mentalno labilan, da se tako izrazim, i to sve više i više sa ovakvim potezima njegovog oca postaje deo njegovog identiteta, osim onoga što radi na terenu. Jedino ostavljam rezervu da mu je ćaća toliki degenerik da i sam Nole možda misli da je bolje da ga ostavi da talasa, a da svoju pažnju i vreme posveti treninzima i turnirima. Sve to opet ne znači da genetika nije učinila svoje, te je možda i sam Novak željan Viškovićeve krvi.

O Srđanu ne vredi trošiti reči...TSS me ne iznenađuje, ovi koji su tu se boje da bi suprotstavljanje Srđanu značilo Noletovu "povredu" - poraz reprezentacije - ispadanje iz svetske grupe - kraj njihovog rukovođenja, mada i ovako i onako pretpostavljam da je pitanje meseca kada će Novak, Srđan, Goran, mama, deda, mali brat ili neko deseti iz plemena i zvanično preuzeti preuzeti čelo i finansije te organizacije.Novaka ne krivim iz dva razloga, prvi je da je moj otac u pitanju ni ja ga ne bih po medijima prozivao niti mu se suprotstavljao (pretpostavljam da mu se Novak ne suprotstavlja ni kod kuće po pitanju Viškovića i da mu to odgovara, ali to ne znamo), a drugi i još bitniji razlog je zašto i da se oglašava kad ga niko ništa i ne pita i tu stižem do najcrnje strane.Novak će do DC održati nekoliko posećenih KZŠ na kojim će biti doajeni novinarstva i mladi lavovi, britka pera iz štampanih i elektronskih medija koji će ga pitati milion pitanja, ali o tome neće (da ga pitaju verujem da bi odgovor bio da je Viško ok i da tu nema sukoba, ali niko neće ni pitati). Ćutaće UNS, NUNS i ostala udruženja, a neka vrsta bojkota zarad kolegijalnosti u smislu da sad svi relevantni voditelji odbiju to mesto u znak solidarnosti u našoj napaćenoj zemlji osiromašenoj u svakom pogledu zvuči kao dobar naučnofantastični vic.

Edited by MrX

Građanima kneževine Monako oduzeti naše pasoše i ko ih jebe. Ionako novac od njihovog poreza omogućava da princ Renije briše bulju pozlaćenim svilenim maramama, umesto samo svilenim maramama, a ne da se ovde opremi neka bolnica ili renovira nešto, za šta bi itekako bilo para od tolikog poreza, pa i da se Šaper ovajdi. Jednostavno, oterati ih u kurac, pa podići optužnicu za utaju poreza. Rajh je zakon. Novak Đoković putevima šampiona - Borisa Bekera, Štefi Graf i tako dalje...Bar da je muško kao Boris, nego mu tata sve određuje, kao Štefi Graf.

Može li neko podsećanje šta beše sa ocem Štefi Graf. Neko hapšenje, optužnica, ako može bilo šta. Filipenko me zaintrigirao, a nikako da vratim film.

porez neplaćeni, milioni