banatjanin Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 (edited) Kukuuuu & lelllleeee... a mi nismo ove godine Edited January 4, 2017 by banatjanin
boshoku Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 & lelllleeee... a mi nismo ove godine ne nerviraj se, uvek možeš kupiti kod proverenih likova (jes skuplje, al i manje petljancije)
Mil@n Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ja uzeo sveže i dao profesionalcu na sušenje 1 šunku i oko 10kg slanine. Kobaja već puna terasa.
April Posted January 6, 2017 Posted January 6, 2017 a sad na tavan, na promaju Ja okačio kobaje i kulen uoči katoličkog Božića, a šunke su usoljene i u ponedeljak idu na dimljenje. Vreme ide na ruku, bolje nego prethodnih sezona. Bumo videli.
April Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Pa, to je to za ovu sezonu: Šunka svakako najbolja do sada, kobaje dobre, mada prekrupno mlevene za moj ukus(postoje i drugačija mišljenja), pečenica nešto slana (mada me skvo ubeđuje da samo treba da se tanje seče). Kulen još čekamo, za njega je rano. Edited March 10, 2017 by April
Ravanelli Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 lepo samo da prijavim sasvim solidne kobaje u organskom delu novobeogradske pijace. odmah pored ulaza 2 tezge drži slovačka porodica. paprika se možda malo jače oseti, ali su kobasice daleko iznad proseka. isto, jedan forumaš mi je preporučio slaninu od mangulice u lokalima na pijaci koji gledaju na j.gagarina
banatjanin Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 aj pliz objasni pobliže, gde je organski deo pijace? (inače, mrzim nbg pijacu i opušteno se vozim do Zemuna, ali za dobru kobaju ne pitam gde je)
Lezilebovich Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 pod organiski misliš na onaj deo koji je faktički ispred pijace ?
Ravanelli Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Da to. Gleda na j.gagarina, ispred pijace, na strani kod mlecnog dela. Inace meni licno je nbg > zemun U zemun obicno leti, pa nastavim do nauticara na kafu ili do radeckog na lowcoat sarana. A Zika na zemunskoj mi je prenaporan :( Nbg ima tu dobru pekaru na cosku, onda u tom delu su oni baba i deda sa dobrom rukolom, majcinom dusicom, origanom i nanom. Plus kada bas poranim zabodem onu tetku sa odlicnim pecurkama. Edited March 10, 2017 by Ravanelli
Barti66 Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) Pročitao objašnjenje Edited March 10, 2017 by Barti66
kud u maglu Simoviću Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 našao nešto najsličnije onim plesnivim španskim kobajama. skoro pa savršeno cijena sitnica 379 dindži
Recommended Posts