Jump to content
IGNORED

Kobasice, pršute, šunke, kuleni

slepa_koka

Recommended Posts

Posted

Uf kakvu sam domaću kobaju a'la Njegušku džaba jeo u kafani iznad Kotora. Šteta što je nisam slikao.

Posted

u hrvatskoj pertibrejkersi, kod nas bili predvidjeni  chipi i osvajachi  :ss1:

Plakata_2016.jpg

• 1 month later...
Posted

Čvarci firme Stefan In iz Vojke vrlo dobri, barem za moj ukus. Kila oko 700 din u lokalnoj trgovini.

• 3 months later...
Posted

Stade mozak: imaju li Srblji svoje ime za ono što Janezi zovu zaseka, to jest sitno seckana bela slanina pomešana sa usitnjenim dimljenim mesom? Zlo i naopako kada se u blizini nađe vruć lebac..

Posted

Ne da ja znam, svi koji štuju tu deliciju je zovu zaseka i nabavljaju ili iz Slovenije ili iz Hrvatske. Kod nas to ne postoji.

Posted

Moguće je da toga ima kod Mađara, pa ako neko ide po provijant u Segedin neka dojavi.

Posted

Ne da ja znam, svi koji štuju tu deliciju je zovu zaseka i nabavljaju ili iz Slovenije ili iz Hrvatske. Kod nas to ne postoji.

Zimus su se zeznuli u Veru, pa je tokom promocije ovih bilo i zaseke. Nažalost, nisu se ponovo zeznuli :(

Posted

Ne pamtim kad sam poslednji put jela tirolsku salamu. Verovatno nekad u predškolskom. Medjutim, od sada ću da je stalno kupujem u Cveću zla.

Posted

?

ja razumeo da je to cvece neki restorancic?

Posted

Pa imaju domaću proizvodnju mortadele, tirolske i sličnih stvari i sve je bolje 200x od industrijskih proizvoda. U suštini je to wine bar, pa imaju i te stvarčice za na zub.

Posted

?

ja razumeo da je to cvece neki restorancic?

taj njihov domaći, zanatski deo - hlebovi i mesne prerađevine, mogu da se kupe i za poneti, kao i vina

• 1 month later...