Anonymous Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Uf kakvu sam domaću kobaju a'la Njegušku džaba jeo u kafani iznad Kotora. Šteta što je nisam slikao.
InvisibleLight Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 u hrvatskoj pertibrejkersi, kod nas bili predvidjeni chipi i osvajachi
čekmeže Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Čvarci firme Stefan In iz Vojke vrlo dobri, barem za moj ukus. Kila oko 700 din u lokalnoj trgovini.
ajgor Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Stade mozak: imaju li Srblji svoje ime za ono što Janezi zovu zaseka, to jest sitno seckana bela slanina pomešana sa usitnjenim dimljenim mesom? Zlo i naopako kada se u blizini nađe vruć lebac..
Dr Arslanagić Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ne da ja znam, svi koji štuju tu deliciju je zovu zaseka i nabavljaju ili iz Slovenije ili iz Hrvatske. Kod nas to ne postoji.
Dr Arslanagić Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Moguće je da toga ima kod Mađara, pa ako neko ide po provijant u Segedin neka dojavi.
ajgor Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ne da ja znam, svi koji štuju tu deliciju je zovu zaseka i nabavljaju ili iz Slovenije ili iz Hrvatske. Kod nas to ne postoji. Zimus su se zeznuli u Veru, pa je tokom promocije ovih bilo i zaseke. Nažalost, nisu se ponovo zeznuli :(
MayDay Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Ne pamtim kad sam poslednji put jela tirolsku salamu. Verovatno nekad u predškolskom. Medjutim, od sada ću da je stalno kupujem u Cveću zla.
MayDay Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 Pa imaju domaću proizvodnju mortadele, tirolske i sličnih stvari i sve je bolje 200x od industrijskih proizvoda. U suštini je to wine bar, pa imaju i te stvarčice za na zub.
banatjanin Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 ? ja razumeo da je to cvece neki restorancic? taj njihov domaći, zanatski deo - hlebovi i mesne prerađevine, mogu da se kupe i za poneti, kao i vina
Recommended Posts