Frank Pembleton Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 ma ja sam par puta poljubio vrata i cuo da ce batali munze
Ravanelli Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) JestePa nije. Stari lokal su ostavili nekom panduru koji je napravio birtiju i podizvodjacki je valjao kobaje, a bankrotirao je relativno brzo.Novi lokal je prekoputa starog, u podrumu Edited November 10, 2015 by Ravanelli
kenta Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Pošto su te kobaje kod Rusmira, čisto da uporedim sa NS-om? Kod Slovakinja na Limanskoj pijaci trenutno su sveže 800 din, a 1 dim 1000...
Čutura Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 ko voli švarglu ima kod žike sira, vrlo dobra
Frank Pembleton Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 ko voli švarglu ima kod žike sira, vrlo dobraOnaj iz surduka?
Čutura Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 pravo da ti kažem ne znam iz kog mesta je, negde iz srema sigurno
Caligula Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) ko voli švarglu ima kod žike sira, vrlo dobra Zika ce za par meseci samo od mog pazara da kupi solidan auto. Jeste kvalitetno ali za dve godine kupovanja jos nisam uklavirio cene: baca ono na vagu, racuna, cujem kako polusapatom sabere na hiljadu i sesto ali mi glasno kaze "hiljadu i cetristo!" dakle castio dvesta dinara, posle kad se presaberem kod drugih bi sve to kostalo u vr' glave hiljadu dinara :D Pre neki dan uzimam kobasice (koje su kod njega bas dobre) kazem da mi da par jer ne trosim puno, on odnekud izvuce par od kojeg svaka u duzinu ima brat bratu po cetres i pet santimetara, ja dreknem "cekaj jbt, mnogo je to!" ali on ih vec preseko na pola i upakovao sa pogledom koji kaze "daj bre ne sitnicari, zivi dok mozes, nemaj mere covece!" Dakle, car trgovaca. Edited November 10, 2015 by Caligula
Frank Pembleton Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Jeste mnogo je zajeban. Ja sam morao jednom "da zaoštrim" okrenuo sam se i otišao. Mislio sam neće zapamtiti. Sledeći ili onaj tamo vikend se pojavim, ajde da vidim dal se seća... Rekoh ako se seća biće nadrkan... Kad on krene kao šala, šta bi rode što ode, i miran ko bubica. Kaže ti si sad daleko al imam ja jednu koja ide u 44. ako hoćeš mogu po njoj da ti pošaljem šta hoćeš! Hustler! poslato sa WC šolje by BVK
Ravanelli Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) Koji mu je broj tezge? Inace hakeri zemuske pijace, onaj baja kod kog je uvek red i sir za kajmak od 5 ljudi ima fantastican kravlji sir srednje star i odlican mladi kajmak... Doduse slican ili bolji kajmak sam nalazio na zelenjaku I jos pitanje: uzima li neko pecurke kod onog debelog kriminalca u prvim redovima do trga? Edited November 11, 2015 by Ravanelli
Caligula Posted November 11, 2015 Posted November 11, 2015 (edited) Kako da ga lociram? Ne znam broj tezge jer to nikada ne gledam, ali ako setas pijacom pa cujes galamu, to je to, nema greske. I jos pitanje: uzima li neko pecurke kod onog debelog kriminalca u prvim redovima do trga? Ima pecurki tamo uvek, od sorte. E da li drzi bas taj lik ne znam, slabo kupujem pecurke :( Jeste mnogo je zajeban. Ja sam morao jednom "da zaoštrim" okrenuo sam se i otišao. Mislio sam neće zapamtiti. Sledeći ili onaj tamo vikend se pojavim, ajde da vidim dal se seća... Rekoh ako se seća biće nadrkan... Kad on krene kao šala, šta bi rode što ode, i miran ko bubica. Kaže ti si sad daleko al imam ja jednu koja ide u 44. ako hoćeš mogu po njoj da ti pošaljem šta hoćeš! Hustler! ma genija trgovine bre. Ima opasne fore za uvaljivanje, premazan je ali na neki OK nacin, kako samo komanduje onim svojim zenama, okacio svoje fotke svuda po tezgi, ma brend :) Mi kupovali jaja i pilece meso kod Kate ali mic po mic on pridobio moju gospodju skupljim kokoskama (!) i jajima koja su "100% domaca, gospodjo" pa ga ona naivno pitala jednom zasto su neka zuta, neka crvena a neka bela na sta je un uvredjeno ocutao (!!!) te je ignorisao dok se nije izvinila sa obrazlozenjem da se ne razume u koke nosilje :D Ma opasan lik jednom recju, faca Edited November 11, 2015 by Caligula
Recommended Posts