December 23, 2025Dec 23 3 minutes ago, Milošica said:Ako može BG, ipak Nemam pojma. Ja se najedem kad imam priliku za sve gladne pretke
December 23, 2025Dec 23 10 minutes ago, Milošica said:Gde ima dobar kupovni pršut?bas dobar nisam cesto nalazila ali solidan povremeno bude u dubrovackoj u radnjici s s planinskom hranom ili kako se vec donedavno promovisala
December 23, 2025Dec 23 39 minutes ago, Milošica said:Ako može BG, ipak bila neka radnja u onom grčko ciparskom centru prekoputa arenea imaš i u merkatoru, na pultu kod ulaska u hipermarketmeni je i onaj kraški rezano vakumirani odličan
December 23, 2025Dec 23 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:bila neka radnja u onom grčko ciparskom centru prekoputa arenePominjali smo i ranije. Uglavnom je poslednjih godina preslan. I to ne malo.Već duže vremena tražim u BG-u da nije presušen i da nije preslan. Nisam još našla…Ali probala bih taj kraški. Na pultu?
December 23, 2025Dec 23 U merkatoru sam video uvozni, spanski, celi prsut. Ne znam da li seku. Edited December 23, 2025Dec 23 by precog
December 23, 2025Dec 23 4 minutes ago, precog said:U merkatoru sam video uvozni, spanski, celi prsut. Ne znam da li seku.A pitam se i kad je malo mekši/svežiji da li to oni uopšte mogu pristojno da iseku na mašini?
December 23, 2025Dec 23 20 minutes ago, Boksi said:Pominjali smo i ranije. Uglavnom je poslednjih godina preslan. I to ne malo.Već duže vremena tražim u BG-u da nije presušen i da nije preslan. Nisam još našla…Ali probala bih taj kraški. Na pultu?ima i na pultu i u radnjiu radnji je u onim uspravnim frižiderima tamo kod delikatesa(gde je riba)kod ovih na pultu je neko zlatno pakovanje, navodno njeguškiok je
December 24, 2025Dec 24 10 hours ago, Boksi said:A pitam se i kad je malo mekši/svežiji da li to oni uopšte mogu pristojno da iseku na mašini?Ne znam za nase, ali zli zapadnjaci seku bez problema.
December 24, 2025Dec 24 7 minutes ago, precog said:Ne znam za naseDa, da, na naše mislim. Ja sam od ovih 12 t. näyttökertaa · 147 reaktiota | Nonno almost had a h...Nonno almost had a heart attack teaching his grandson how he should cut prosciutto. 😂😂😳🤪😀🤣😆
December 24, 2025Dec 24 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ima i na pultu i u radnjiu radnji je u onim uspravnim frižiderima tamo kod delikatesa(gde je riba)kod ovih na pultu je neko zlatno pakovanje, navodno njeguškiok jeTaj je sasvim ok, posebno sobzirom na ostatak ponude. Prsut u BGu ista prica ko i pecenje - preskupo i lose. Mozda je bolje naruciti od nekog ko ima manufakturu.
December 24, 2025Dec 24 13 hours ago, Sandradjer said:Nemam pojma. Ja se najedem kad imam priliku za sve gladne pretke 20250816 112745 — PostimagesNestvarni su. Ovo je malo veći market u jednoj maloj urbanizaciji.