Theetrof Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nisam video da postoji i ova tema. :)Nadam se da ce osoblje biti ljubazno da me prebaci iz Meridijan, u Drugu ligu.
elle Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ja sad da se bacim u ladno vodaslikano na brzinu, obrada je pokusaj dobijanja neke atmosfere - ok ova rupetina se nije mogla rekonstruisati ..krenula malu da slikam, decko se ubacio.. pomerila aparat, sta sad :)
jms_uk Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ako nekog interesuju avioni :)http://www.flickr.com/photos/jovan_uk/sets...57606398571271/
paculla Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 beogradska zona, derbi zacelja, ali je meni slatka. odmaramo i vrabac i ja.
elle Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 razglednica iz pariza / hotel de crillon// gledam one prelepe fotke leptiricine gore, kaze jms - vertikale.. elem se ja ubih da ovaj hotel ne potone ko pijan brod;snimljen iz auta u pokretu, bice da je aparat bio u shreh, al ok, moze da se izvertikalise - al ne moze!! izgleda neprirodnokoju bih horizontalu il vertikalu trebalo da uzmem kao polaznu? stubove hotela?
Caligula Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 gledam one prelepe fotke leptiricine gore, kaze jms - vertikale.. elem se ja ubih da ovaj hotel ne potone ko pijan brod;snimljen iz auta u pokretu, bice da je aparat bio u shreh, al ok, moze da se izvertikalise - al ne moze!! izgleda neprirodnokoju bih horizontalu il vertikalu trebalo da uzmem kao polaznu? stubove hotela?Za te stvari imas PhotoShop - ova zgrada opasno klizi u desnu stranu. Utisak dodatno pojacava bankina i senke svetiljki
Indy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Za te stvari imas PhotoShop - ova zgrada opasno klizi u desnu stranu. Utisak dodatno pojacava bankina i senke svetiljkiZa ne narocito ambiciozne fotografe, besplatna (i legalna) Picasa je bolja od Photoshopa. Recimo, isrpavljanje vertikala je prosto kao pasulj u Picasi. (Ja inace koristim oba programa).http://picasa.google.com/
elle Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 pazi sad tebe na ovoj tribini.. :) fala picasa legal etc===========refleksije parapsihodelije aci marina, split
Recommended Posts