Jump to content
IGNORED

Fotografije, Druga liga Zapad

čekmeže

Recommended Posts

Posted

Nisam video da postoji i ova tema. :)Nadam se da ce osoblje biti ljubazno da me prebaci iz Meridijan, u Drugu ligu.

Posted

ja sad da se bacim u ladno vodaslikano na brzinu, obrada je pokusaj dobijanja neke atmosfere - ok ova rupetina se nije mogla rekonstruisati ..krenula malu da slikam, decko se ubacio.. pomerila aparat, sta sad :)sofiaboscolk0.png

Posted

beogradska zona, derbi zacelja, ali je meni slatka. odmaramo i vrabac i ja.IMG_0444.jpg

Posted

razglednica iz pariza / hotel de crillonimage5xl7.png// gledam one prelepe fotke leptiricine gore, kaze jms - vertikale.. elem se ja ubih da ovaj hotel ne potone ko pijan brod;snimljen iz auta u pokretu, bice da je aparat bio u shreh, al ok, moze da se izvertikalise - al ne moze!! izgleda neprirodnokoju bih horizontalu il vertikalu trebalo da uzmem kao polaznu? stubove hotela?

Posted
gledam one prelepe fotke leptiricine gore, kaze jms - vertikale.. elem se ja ubih da ovaj hotel ne potone ko pijan brod;snimljen iz auta u pokretu, bice da je aparat bio u shreh, al ok, moze da se izvertikalise - al ne moze!! izgleda neprirodnokoju bih horizontalu il vertikalu trebalo da uzmem kao polaznu? stubove hotela?
Za te stvari imas PhotoShop - ova zgrada opasno klizi u desnu stranu. Utisak dodatno pojacava bankina i senke svetiljki
Posted
image5xl7cm5.jpgMalo smo ispravili "krive Drine".
Posted
Za te stvari imas PhotoShop - ova zgrada opasno klizi u desnu stranu. Utisak dodatno pojacava bankina i senke svetiljki
Za ne narocito ambiciozne fotografe, besplatna (i legalna) Picasa je bolja od Photoshopa. Recimo, isrpavljanje vertikala je prosto kao pasulj u Picasi. (Ja inace koristim oba programa).http://picasa.google.com/
Posted

pazi sad tebe na ovoj tribini.. :) fala picasa legal etc===========image15jf7.pngrefleksije parapsihodelije

image14px0.pngimage17wf1.png aci marina, split