December 10, 2025Dec 10 4 minutes ago, bags said:Bezveze se i doslo na tu temu. Kolega Slovak pljuvao po Rusima kao obicno (secanja njegovog tate na sovjetsku okupaciju), ostali se rado prikljucili (bacanje nekih procenata koliko ljudi u Rusiji zivi ispod svakog nivoa => 80%) i onda je kolega iz Hrvatske izbacio kako samo jos Srbi i Madjari veruju o mitovima o dobrim Rusima. I naveo primer kako mi godinama gutamo taj mit o ruskom oslobodjenju. I onda se malo razvila diskusija gde treci kolega pitao ChatGPT i ovaj potvrdio da crvena armija nije bila potrebna.Tuzio te Htvat drugima, bwahaha.Anyways 2 poente. Zapadnjaci stalno spustaju ljude na konto sirotinje, a ako neko krene malo da se bogati onda se pitaju odakle mu pravo.Drugo, vidi se koliko je bila/ostala jaca komi propaganda u SR i na ovom primeru. Mislim u ovom slucaju to jeste tacno, da nije bilo crvene armije u celoj prici bilo bi nam baj baj, ali to radi i na drugu stranu i za komi izmisljotine kojih je bila tona takodje. Uostalom i sam si video da si prilicno usamljen u svom drustvu, eto cak je i ChatGPT protiv tebe tako da. Ista prica i za westerose, bitan je samo smer u kome se gura, sad je totalni revizionizam norma i onda crvena armija nije sluzila nicemu sem da siluje.
December 11, 2025Dec 11 18 hours ago, Radoye said:Madjari zaista obozavaju Ruse, vidi pod sifrom 1956.pa i vodili su ljubav tamo, da se izrzaim diplomatski, tj pravili decu....
December 11, 2025Dec 11 Sta god da su radili posle/sta god radili sada, ocigledno da je neki novi trip kako bi i bez njih wwII bio zavrsen kako je zavrsen. Ne znam kako bih to nazvala, vise je to i od klasicnog revizionizma.
December 11, 2025Dec 11 Nije to revizionizam, nego ŠBBKBB. Uostalom, 3 meseca kasnije su bačene atomke, da nije bilo CA, možda bi Berlin bio prva meta
December 11, 2025Dec 11 48 minutes ago, Engineer said:Nije to revizionizam, nego ŠBBKBB. Uostalom, 3 meseca kasnije su bačene atomke, da nije bilo CA, možda bi Berlin bio prva metaNe bi bio Berlin kao sto nije bio ni Tokio, ali bila bi Nemacka. Nisu atomke bacali na glavni grad da ne bi eliminisali vladu / vladare, da bi imalo s kime da se pregovara o kapitulaciji, da to bude 100% zvanicno i da ne bude nekakve sumnje / fanaticnih frakcija koje bi nastavile da ratuju i tako toga.
December 13, 2025Dec 13 On 11. 12. 2025. at 12:30, Engineer said:Nije to revizionizam, nego ŠBBKBB. Uostalom, 3 meseca kasnije su bačene atomke, da nije bilo CA, možda bi Berlin bio prva metaDa nije bilo CA ne bi se ni Japan predao a kamoli porazila Nemacka.
December 13, 2025Dec 13 On 10. 12. 2025. at 9:33, Mel said:Tuzio te Htvat drugima, bwahaha.Anyways 2 poente. Zapadnjaci stalno spustaju ljude na konto sirotinje, a ako neko krene malo da se bogati onda se pitaju odakle mu pravo.Drugo, vidi se koliko je bila/ostala jaca komi propaganda u SR i na ovom primeru. Mislim u ovom slucaju to jeste tacno, da nije bilo crvene armije u celoj prici bilo bi nam baj baj, ali to radi i na drugu stranu i za komi izmisljotine kojih je bila tona takodje. Uostalom i sam si video da si prilicno usamljen u svom drustvu, eto cak je i ChatGPT protiv tebe tako da. Ista prica i za westerose, bitan je samo smer u kome se gura, sad je totalni revizionizam norma i onda crvena armija nije sluzila nicemu sem da siluje.jos da je bags iz srbije pa da ne bude da je bas svaka rec u postu promasaj
December 13, 2025Dec 13 14 hours ago, pbg12345 said:jos da je bags iz srbije pa da ne bude da je bas svaka rec u postu promasajminji minji minji, samo Srbi misle da je Beograd oslobodila CA, Hrvati i ostali civilizovani i demokratski narodi znaju da nije tako kao sto ova prica fino ilustruje. To je komi propaganda koja na Hrvate i Slovence nije bas podelovala jer su oni kulturoloski pripadnici demokratsko civiliziranog sveta, ali cak i Srblji koji zive po demokratsko civiliziranom svetu ako hoce imaju priliku da nauce mnogo toga drugacijega od onog sto im je servirala njihova ljubljena komi propaganda
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, Mel said:minji minji minji, samo Srbi misle da je Beograd oslobodila CA, Hrvati i ostali civilizovani i demokratski narodi znaju da nije tako kao sto ova prica fino ilustruje. To je komi propaganda koja na Hrvate i Slovence nije bas podelovala jer su oni kulturoloski pripadnici demokratsko civiliziranog sveta, ali cak i Srblji koji zive po demokratsko civiliziranom svetu ako hoce imaju priliku da nauce mnogo toga drugacijega od onog sto im je servirala njihova ljubljena komi propaganda ne ne neti si rekla da je ovo ilustrativan primer koji potvrdjuje koliko je "komi propaganda" bila jaca u srbijisad ispada da je bila jaka i ubosni (a moguce i u hrvatskoj), ali su joj samo srbi bili podloznidakle, po obicaju trabunjas gluposti
December 13, 2025Dec 13 2 hours ago, Mel said:samo Srbi misle da je Beograd oslobodila CA, Hrvati i ostali civilizovani i demokratski narodi znaju da nije takoNije bila priča o Beogradu, već Jugoslaviji
December 13, 2025Dec 13 1 hour ago, Engineer said:Nije bila priča o Beogradu, već Jugoslavijitomato tomejto, a Srbe je u pricu uveo Hrvat sto znaci da to nisam bila ja.