Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Grif Graf su oni koji imaju veliki izbor kafa (slično greenet-u) ? Ako su to ti, onda ih ima i u Immo Centru ...

Posted
Grif Graf su oni koji imaju veliki izbor kafa (slično greenet-u) ? Ako su to ti, onda ih ima i u Immo Centru ...
Si za kafe, ali ne znam za Immo centar, ovde se corbice prave u lokalu. Probao danas i paradajz corbu, isto dobro, 140 kinti, kolicina full obrok. Naravno da nema dostave, ipak je corbica u pitanju a ne ne znam sta.
Posted

hvala gazzoOne... Probao sam njihove kafe i nisu mi se baš dojmile, pa sigurno nikada ne bih seo ponovo. A baš mi je blizu ...

Posted (edited)
hvala gazzoOne... Probao sam njihove kafe i nisu mi se baš dojmile, pa sigurno nikada ne bih seo ponovo. A baš mi je blizu ...
jeste imaju te fensi kafe sa sirupima, slagom, coko mokacino tandara broc, ne razumem se u taj fenseraj, sasma moguce da nesto ne stima, ja sam probao strejt dugacki espreso i kapucino i to je bilo dobro.... i salata treba da se popravi ohoho tako da apelujem da se shvati da se moja preporuka odnosi pre svega na corbice i sveze sokove (mada i rakija od dunje uliva poverenje ali trenutno apstiniram zbog recentih debakala), i naravno duhovit enterijer. sendvice su hvalili drugi, jeo nisam. Edited by gazza1
Posted
jeste imaju te fensi kafe sa sirupima, slagom, coko mokacino tandara broc, ne razumem se u taj fenseraj, sasma moguce da nesto ne stima, ja sam probao strejt dugacki espreso i kapucino i to je bilo dobro.... i salata treba da se popravi ohoho tako da apelujem da se shvati da se moja preporuka odnosi pre svega na corbice i sveze sokove (mada i rakija od dunje uliva poverenje ali trenutno apstiniram zbog recentih debakala), i naravno duhovit enterijer. sendvice su hvalili drugi, jeo nisam.
Grif Graf je definitivno jedan od najboljih izbora za prehraniti su u toku pauze za rucak u siroj okolini arene. Sendvici su im stvarno dobri (u ponudi ima i neki vegetarijanski s puterom od kikirikija, sargarepom, i jos nekim povrcem). Corba i supa, su k'o sto rece Gazza vr'.Sto se kafe tice, moja su preporuka samo kafe bez tih raznih sirupa i ostalih dodataka (jednom smo uzeli 3 kafe s tim nekim sirupima, i nismo mogli da razlikujemo koja je koja, sve nekako samo cudno slatko). Eventualno ko voli vredi probati dubli espreso s crnom cokoladom (nije sladak), mene on bas odsljaka onako lepo...Pozdrav
  • 3 weeks later...
Posted
FALAFEL i giros.EDIT: Tacna adresa je Balkanska 40.
Zatvoreno. Sad je tu vidoje klub zabac.
Posted

mislim da su se oni pomerili u narodnog fronta ...ne znam koji je broj...

Posted
Nema, zatvorili u IC.
Posted

Pica Vladimir - bulevar kralja aleksandra - parče je oko 100 din, ali vredi svaku paru, za toliko je i veća od ostalih , a na prvi miris se vidi da kvalitetom odskače od svih ostalih fast-food pica. Preporuka!Burek kod Sarajlije - svetogorska - ljubav na prvi zalogaj!

Posted

sezona kineskog povrca odgajanog u surcinu na vrhuncu, oni tanki a dugacki plavi patlidzani, neke cudne tikvice, bodljikavi krastavci itd. kod djane u B70 nikada nije bilo bolje, samo treba stici na vreme oko 12h dok stoka ne razgrabi dnevnu ponudu. za 200 kinti heaven u tanjuru!

Posted

burek bre kod anđelka u balkanskoj, na njemu sam odrastao! kaže gazdarica da je isti sir u pitanju zadnjih 20 god, ali od neke 92-93 više nije istopljen unutra...

Posted
kod djane u B70
po cenu da ispadnem glup u društvu , ali koje je ovo mesto :unsure:?
Posted
sezona kineskog povrca odgajanog u surcinu na vrhuncu, oni tanki a dugacki plavi patlidzani, neke cudne tikvice, bodljikavi krastavci itd. kod djane u B70 nikada nije bilo bolje, samo treba stici na vreme oko 12h dok stoka ne razgrabi dnevnu ponudu. za 200 kinti heaven u tanjuru!
Uh, bio ja kod dzane - taj tanjir za 200 din opasno rula, narocito onaj nekakav spanac i debela boranija - prejako. Moj ortak koji je dosao iz belog sveta, fasciniran nekakvom slaninicom pecenom u 5 zacina rekao bih. Jedino sto ne znam da li cu kada sledeci put dodjem, opet uspeti da nadjem lokal, sve je toliko zakukuljeno.Tanki patlidzani su mi takodje postali main ingridient u kujni.
Posted
Uh, bio ja kod dzane - taj tanjir za 200 din opasno rula, narocito onaj nekakav spanac i debela boranija - prejako. Moj ortak koji je dosao iz belog sveta, fasciniran nekakvom slaninicom pecenom u 5 zacina rekao bih. Jedino sto ne znam da li cu kada sledeci put dodjem, opet uspeti da nadjem lokal, sve je toliko zakukuljeno.Tanki patlidzani su mi takodje postali main ingridient u kujni.
ta slaninica u 5 zacina je killer, zbog mene je morala da formira novu ponudu, pola tanjura slaninice druga polovina zelenis, znaci zdrava hrana striktno, 250d. ubivstvo:)PS. reci ortaku da sledeci put uzme kolenicu u 5 zacina, pa mu se pridruzi. videces kinesku smrt pred ocima!