ExicPL Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap"Pre par godina ortak uzima pljeskavicu kod tog cice... "Sta ces od priloga?""Majonez, kecap...""Kakav majonez i kecap, nije ti ovo mekdonalc!! Evo ti luk!!" Link to comment
bloom Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Napravili Ciklotronci emisiju sa dedom.http://www.youtube.com/watch?v=L1iqyD6Wg1Q&feature=relatedLud je za sve pare, ali koga briga kad mu je pljeka sjajna. Link to comment
Ryan Franco Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 (edited) jeste:) samo kupus i luk/po zelji i malo tucane ciganjske, to je taCekaj, znaci biram izmedju ova tri? nisam u obavezi da uzmem kupus i ljutu, a ovo opciono? Ili sva tri obavezno ali regulisem kolicinu luka? Vidim da je i pavlaka ozloglasena... Je l' ostavlja ikakav izbor? Edited February 3, 2010 by McCabe Link to comment
Matilda Ivancic Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 pojeo sam danas pljeskavicu kod chiche u takovskojvidecemo Link to comment
prima Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 (edited) Cekaj, znaci biram izmedju ova tri? nisam u obavezi da uzmem kupus i ljutu, a ovo opciono? Ili sva tri obavezno ali regulisem kolicinu luka? Vidim da je i pavlaka ozloglasena... Je l' ostavlja ikakav izbor?sve je opciono a ima i "kiselo mleko" Edited February 25, 2010 by prima Link to comment
assück Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 'torijeve pljeske kidajusamo cu toliko reci Link to comment
Аврам Гојић Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Meni je najjace kad u marki zvaka kaze "Ljudi dolaze da probaju moju pljeskavicu a na kraju pokusavaju da dobiju svoju pljeskavicu". Link to comment
assück Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 meni je to bilo do jaja dok to nije rekao i uzivo, od reci do reci. hodi tamo, reci ce i tebi, 100%. iskomercijalizovao se, ali ko da je bitno. pljeska rewlz Link to comment
prima Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 sad da se dodje u pristojno vreme, deda ima novu devojku pa ponekad mora ranije kuci Link to comment
Д Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 najbolje pljeske u gradu ugao cvijiceve i takovske "10" 10-22hПа, то ми је пред кућом, такорећи. :o Ни ја се никад нисам усудио. Link to comment
Matilda Ivancic Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 zabavan je cica.pitao me hocu li da kvarim necim od priloga pljeskavicu i ispricao anegdotu iz mlaosti gde je sustina da je na jednodnevnu praksu poneo 5 kila hrane, sira slanine i povrca.moze biti da to uvek prica.i skup majku mu. Link to comment
assück Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 pa i nije toliko skup - 250g pljeska je 190 djunti. kod Mare sam pre neki dan morao losiju pljeskavicu da platim 270 kinti. Link to comment
Matilda Ivancic Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 ne bre, za nas sa skuplim ulaznicama ovaj je bio cenovnik100,200,300,500 grama190,250,350,550 dinara Link to comment
assück Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 izvini Matilda, sada kada si mi prikazao cjenik i gramazu, setio sam se. jeo sam ovu od 200g za 250 kintavosa. ok, nije jeftin. ali je bolji za te pare od Mare, pri tom ostajem. Link to comment
Recommended Posts