Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Jesu li to oni sto ne drze kechap? Mislim da mi je ortak pricao kako je neki tip posle teretane dosao na pljeskavicu i od priloga trazio kechap a matori deda mu rekao "Nedam ti pljesakvicu. Idi u Mekdonalds pa trazi kechap"
Pre par godina ortak uzima pljeskavicu kod tog cice... "Sta ces od priloga?""Majonez, kecap...""Kakav majonez i kecap, nije ti ovo mekdonalc!! Evo ti luk!!" :lol:
jeste:) samo kupus i luk/po zelji i malo tucane ciganjske, to je ta
Cekaj, znaci biram izmedju ova tri? nisam u obavezi da uzmem kupus i ljutu, a ovo opciono? Ili sva tri obavezno ali regulisem kolicinu luka? Vidim da je i pavlaka ozloglasena... Je l' ostavlja ikakav izbor? Edited by McCabe
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Cekaj, znaci biram izmedju ova tri? nisam u obavezi da uzmem kupus i ljutu, a ovo opciono? Ili sva tri obavezno ali regulisem kolicinu luka? Vidim da je i pavlaka ozloglasena... Je l' ostavlja ikakav izbor?
sve je opciono a ima i "kiselo mleko" Edited by prima

zabavan je cica.pitao me hocu li da kvarim necim od priloga pljeskavicu i ispricao anegdotu iz mlaosti gde je sustina da je na jednodnevnu praksu poneo 5 kila hrane, sira slanine i povrca.moze biti da to uvek prica.i skup majku mu.

izvini Matilda, sada kada si mi prikazao cjenik i gramazu, setio sam se. jeo sam ovu od 200g za 250 kintavosa. ok, nije jeftin. ali je bolji za te pare od Mare, pri tom ostajem.