Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala za preporuku. Lepse mi zvuci ova varijanta preliva sa kiselim mlekom

Malocas guglao i vidim u Podgorici stavljaju nekakav crveni sos

Mantije na turski način sa pavlakom i crvenim sosom

http://www.donesi.com/podgorica/lat/mutfak-dostava-41.php

edit: kolko vidim bas tih Rakic i ima po prodavnicama

http://online.idea.rs/#!/products/60014199/rekic-mantije-smrznute-sa-sirom-700g

Edited by katamaran
  • 1 month later...
Posted

Odlicna Grcka salata iz Babalua (preliv aceto i maslinovo po savetu chef-a)

Od svih salata jedino mi tuna nije previse legla al sam ja jako tezak i izbirljiv kad je tunjevina u pitanju.

Kazu da su im i sendvici odlicni al nikako da stignem da probam.

Posted

Da li bi mi neko objasnio hajp u vezi sa burekom u pekari Kirćanski na Lionu?

Ništa gadnije skoro nisam stavio u usta, premasno, (što mogu i da razumem, ima ko voli) ali neslani bezukusni sir u preteranim količinama...Gospode Bože. Pri tom je gužva kao kod Trpkovića. 

Pekara je ultra stara, šatro lionska tradicija, posećivala se još dok sam išao u Šestu, ali to nije razlog da čovek jede onu kršinu.

Posted

pa mislim da si odgovorio. količina je uvek bitan faktor.

Posted

Da li bi mi neko objasnio hajp u vezi sa burekom u pekari Kirćanski na Lionu?

Ništa gadnije skoro nisam stavio u usta, premasno, (što mogu i da razumem, ima ko voli) ali neslani bezukusni sir u preteranim količinama...Gospode Bože. Pri tom je gužva kao kod Trpkovića. 

Pekara je ultra stara, šatro lionska tradicija, posećivala se još dok sam išao u Šestu, ali to nije razlog da čovek jede onu kršinu.

Dobre su im kifle sa sirom, kad su vruce.

Posted

Dobre su im kifle sa sirom, kad su vruce.

+1. ima ih i u bloku 44 i kifle su baš dobre

Posted

generalno u pekarama, a kad si gladan, sve je dobro kad je vruće - lakmus test je da bude ukusno i kada se ohladi

• 2 weeks later...
Posted

Dobra kamilica, al bi mogli malo da usavrse recepturu za juneci. Suvise mi kisi od tursije al definitivno odlican sendvic.

Dobra im je harisa.

Posted

naleteh danas na super piceriju u Vojislava Ilica, kod FK Sindjelić, "Paprika food", unutra imaju peć na drva, parče pice pristojne veličine i sadržaja, a slične cene kao i po gradu

Posted

2 stapica Vs Asia food? Kvalitet klope i velicina porcije me zanimaju posto su cene tu negde. I 2 stapica ima onu foru da biras prilog pirinac ili nudle?

Posted (edited)

Meni su oba težak odron.

Asia food izgleda socijalnije i musavo, nudle raskuvane, povrće (kupus i šargarepa) takođe, soja sos vodica. Porcije su, mislim, veće.

U Dva štapića ima par jestivih jela (ćuftice i pačetina, dok su piletina sa kikirikijem i sečuan jela onako, bezlični evropski fast food standard). Bez veze je, ali je kvalitetnije i čistije od Asia. Porcije manje

Edited by banatjanin
Posted

Hvala lepo. Meni Asia food na Zelenjaku ne deluje musavo i uglavnom mi je ok klopa.

Posted

Meni je Chaos bez premca medju Kinezima. Dva stapica su mi pored firme, pa tu odemo na limunadu ili kafu :)