Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Ako mislimo na istu, to je ona tačno preko puta faksa gde je uvek omanja gužva, i ima neki kao mini improv kurac napolju za sedenje, jedno 3 mesta?

Posted

Aa, nije baš tačno prekoputa faksa, stanica je bukvalno preko, treći četvrti lokal od ugla sa Vladetinom.. Ispred nema ništa trenutno..

Posted

Pardon, pomešao sam sa onim preko puta Mašinca :(

Posted

Ta bruklin je navodno na drva i nije losa. Laron verovatno misli na onu trombusu debelu sto valjaju studentima malo iznad.

Posted

Ta. Jednom sam se zajebo pre nekoliko godina i sačekao red, istripovao da to mora da znači da je makar okej.

Posted

Ja sam jednom uzeo sa Donesi. Bila je dobra al nista specijalno.

Drugar koji se lozi na pice je silno odusevljen al ja ne vidim cime :)

Posted (edited)

danas za doručak tegla salata:

IV5J3Yn.jpg?1

ma klasičan feng šui ili kako od tegle napraviti marketing, za gospa bubu je to pravi primer umešnosti anglo-saksonskog protestantizma, sprčkaš pa  prodaš, čerčil je lepo to objasnio it's the sizzle not the sausage;

ovo je posna tuna salata, tu su šubioti, iseckana crvena paprika, masline mladi i crveni luk, a cijena  dindži

Edited by Marcus Wulffings
Posted (edited)

ma legla je, dobro su odmerili količinu sastojaka, samo da je toga bilo više, recimo umesto one zelene salate na vrhu;

na svu sreću pojeo sam i "reform tortu" iz miloša da ublažim prazan želudac;

tegla's je dobra kombinacija za sve nas koje mrzi da sami pravimo salate, doduše i košta...

Edited by Marcus Wulffings
Posted

tegla's je dobra kombinacija za sve nas sa malim želucem.

e pa ništa onda :(

• 2 weeks later...
Posted (edited)

posle duze vremena 2 dana uzastopno jeo u BigPizza,probao par novih stvari.utisci:

Hot Dog Capricciosa  pica 2/10,okrajci u vidu mini rol virsli 10/10

Pizza Kiflizza              pica 4/10,okrajci  punjeni krem sirom 5/10

Choko Pita                  6.5/10

Osim Ljutice i mozda ove Choko Pite ceo meni im je blagi uzas

Edit: Ni Kajgana im nije losa

Edited by Zavrzan
Posted (edited)

posle duze vremena 2 dana uzastopno jeo u BigPizza

giphy.gif

Edited by *edited by mod
Posted (edited)

Neko mi je preporučio Fofu, pa sam danas bio do njihove pekare u Belvilu i probao nekoliko vrsta pita. Nisam oduševljen, naprotiv. Ok, pitice sa sirom i zeljem su korektne, ovo ostalo je ispod proseka. Najlošije su im pitice sa mesom, onako nafilovane nekom sumnjivom smesom koja najviše liči na ćevap od mesnog nareska na koji posle podrigujete satima.    

Sve u svemu, ovo u Fofi ni na šta ne liči. Pitice u pekari Toma na Krstu su mnogo bolje.     

Edited by Willow
Posted (edited)

hehe, posle pita ispod sacha sa kalenica treba stvarno biti hrabrisha pa ici kod fofe.

nego overio sam burito madre u karadjordjevoj. zapravo nisam imao pojma da je to isto sto i ovo na terazijama ali tamo nikada nisam krochio.

prilichno neverovatan utisak, burito od 350 kinti u teoriji ima sve sastojke kako treba, ogromantan je i tako to, jedino sto ima nepogresiv ukus iverice, presovane slame ili neceg tako slicnog. a sve je divno kada biras, pasulj, meso, salate itd. nisam odavno naleteo na takvu minu.

moguce je da mi je u mozgu jos uvek ukus nekog punjenog cevapa iz nisa sa ulice koji je bio toliko genijalan da nemam reci.

Edited by yolo