Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

koliko mi je smesno da se palacinkarnica zove njegoseva palacinka. 

Posted

Ne znam stvarno gde ovo da pitam pa nek bude ovde. Da li postoji neki lokal gde mogu da donesem svoju hranu i podgrejem je, poželjno što bliže centru grada. Neki rent-a-microwave fazon.

mozda komsija?

Posted

ponovo mali mao, ovoga puta biftek sa celerom i ostalim povrćem, vlasnik kaže kako je to jedino jelo u koje ne ide beli luk;

ni ovo nije loše...

INF6SoI.jpg?1

Posted

Ti pre nego što sedneš da jedeš pitaš dal imaju koka kolu u limenci pa tek onda može sve ostalo :happy:

Posted

pa znaju kakva je situacija čim me ugledaju

Posted

mozda komsija?

Ne živim ja u centru ako na to misliš.

Posted (edited)

mislio sam komsija ima mikrovalastu,ti odes,malo ljudekate,popijete snaps i voila ! za par minuta podgrejano

Ili si mislio kad odes na poso u grad da podgrejes ?

Edited by Haralampije
Posted

Kod Trpka na Slaviji nije bilo bureka sa mesom, pa mi ponudise mantije. Nisu lose, ali su mi nekako... ne znam.. suvise srpske. Zna se ipak sta je turska mantija :)

Posted

Ili si mislio kad odes na poso u grad da podgrejes ?

To, mada su više druge obaveze u pitanju.

Posted

Neki predlozi za sendvice, ali da ne moram da imam ananas, avokado i ostale egzoticne vocke i povrcke?

• 3 weeks later...
Posted

dosadni mali mao, goveđi but sa povrćem u peking sosu, sva jela su im ista, doduše puna povrča....ali isti kalup za sve

pHN3g9Y.jpg?1

• 1 month later...
Posted

Jel jeo neko u Brooklyn Pizzi? 27. marta, preko puta TMF-a a vidim da ima i dostava.. 120 din kaprićoza, testo mekano, dobro nafilovano, šije ova karabik i big pizza sranja za nekoliko klasa..

Posted

E da ga jebem onda, meni sad super legla, možda su se popravili? :unsure: