darling Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 koliko mi je smesno da se palacinkarnica zove njegoseva palacinka.
Haralampije Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Ne znam stvarno gde ovo da pitam pa nek bude ovde. Da li postoji neki lokal gde mogu da donesem svoju hranu i podgrejem je, poželjno što bliže centru grada. Neki rent-a-microwave fazon. mozda komsija?
Marcus Wulffings Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 ponovo mali mao, ovoga puta biftek sa celerom i ostalim povrćem, vlasnik kaže kako je to jedino jelo u koje ne ide beli luk; ni ovo nije loše...
Singer Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Ti pre nego što sedneš da jedeš pitaš dal imaju koka kolu u limenci pa tek onda može sve ostalo
Marcus Wulffings Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 pa znaju kakva je situacija čim me ugledaju
eumeswil Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 mozda komsija? Ne živim ja u centru ako na to misliš.
Haralampije Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 (edited) mislio sam komsija ima mikrovalastu,ti odes,malo ljudekate,popijete snaps i voila ! za par minuta podgrejano Ili si mislio kad odes na poso u grad da podgrejes ? Edited November 7, 2015 by Haralampije
Timmy Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Kod Trpka na Slaviji nije bilo bureka sa mesom, pa mi ponudise mantije. Nisu lose, ali su mi nekako... ne znam.. suvise srpske. Zna se ipak sta je turska mantija :)
eumeswil Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Ili si mislio kad odes na poso u grad da podgrejes ? To, mada su više druge obaveze u pitanju.
John Coltrane Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Neki predlozi za sendvice, ali da ne moram da imam ananas, avokado i ostale egzoticne vocke i povrcke?
Marcus Wulffings Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 dosadni mali mao, goveđi but sa povrćem u peking sosu, sva jela su im ista, doduše puna povrča....ali isti kalup za sve
zoki Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Jel jeo neko u Brooklyn Pizzi? 27. marta, preko puta TMF-a a vidim da ima i dostava.. 120 din kaprićoza, testo mekano, dobro nafilovano, šije ova karabik i big pizza sranja za nekoliko klasa..
zoki Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 E da ga jebem onda, meni sad super legla, možda su se popravili?
Recommended Posts