Jump to content

Brza hrana - ostalo

Featured Replies

• Author

dick,eggs,penis,toast-c46ac066a00cb93c18

• Replies 2.8k
  • Views 291.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Neko bi mogao bit jeban

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

od plačinaka priznajem samo old school domaće iz tiganja ta američka sranja i one sa plotne su za izbegavanje

• Najbolje palacinke su obicne od domacih jaja, sa domacim dzemom od kajsija (dzem bez secera). Sve ostalo je sviranje onoj stvari.  

Posted Images

je li gazzo, jel to ta gyoza koju si platio 100 evra?

Omlet od 3 jaja u lepinji 120 kinte u Domino pizzi pored Tome sa sve pavlakom i paradajzom.

150 je sa sa sirom, ugodan šljakerski doručak koji razbija monotoniju okolnog testa i pizze.

E a šta je ono na zelenjaku libanski fastfood? Valja li? Video u prolazu tablu samo...

poslato sa WC šolje by BVK

Probo bejglbejgl, necu vise. 280rsd za ono :isuse:

Probo bejglbejgl, necu vise. 280rsd za ono :isuse:

Ali zasto? mislim to ni u teoriji ne moze da bude toliko dobro da opravda cenu.

A šta je to bejgl?

A šta je to bejgl?

bagle-16077127.jpg

• Author

djevrek brate na amričkom. simit.

Edited by yolo

Neko je pisao pre par meseci da l' u ovoj temi ili nekoj od susednih, bestbaj™ jelo u okolini centra za oko 300din plus valjda besplatan sok/kafa, čini mi se yolo ili Geo. Gde se nalazi to?

Edited by miki.bg

Neko je pisao pre par meseci da l' u ovoj temi ili nekoj od susednih, bestbaj™ jelo u okolini centra za oko 300din plus valjda besplatan sok/kafa, čini mi se yolo ili Geo. Gde se nalazi to?

Jelo kao kuvano nesto ili bas fast fud?

Geo

Secam se te price. Nesto u Vuka Karadzica.

edit: Zapata?

Edited by katamaran

To. Digli su na 315... počeli sa 245.

ješa ješomirović iz hummusa telaviva je razočarao, kebab izraeli od spečenog mesa punog koščica i smanjenog sadržaja kumina, bleda kopija onog s početka projekta

DAV15Wd.jpg?1

• 3 weeks later...

Ne znam stvarno gde ovo da pitam pa nek bude ovde. Da li postoji neki lokal gde mogu da donesem svoju hranu i podgrejem je, poželjno što bliže centru grada. Neki rent-a-microwave fazon.