ZokiAsov Posted June 25, 2024 Posted June 25, 2024 1 hour ago, Milošica said: Kakvi su? Meni su ok, imaju par burgera nema puno proseravanja... 1
Prežihov Voranc Posted August 4, 2024 Posted August 4, 2024 Bul bul gril pljeskavica zaista nagradi svakog ko uspe da je locira. Zelim da probam i onu iz hud fuda, dalmatinska/stanoja glavasa, mada strepim 1
*edited by mod Posted September 6, 2024 Posted September 6, 2024 Bgd Deli preporuka kao vrata. Konačno da ima pravi i sveži rozbif sendvič.
Shan Jan Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Njemu je vec bese izgoreo jedan restoran (cuveni naslov zapalio se zar ), cak se spekulisalo da je pozar podmetnuo neko od sikaniranih radnika.
Zaboravan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Mc izgleda uspeo da sjebe jedini burger koji mi je bio ok. Planinski.
Eleniko Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Valjda nisu dirali tripl čiz, to je sve što mi treba
Ras Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 26 minutes ago, Zaboravan said: Mc izgleda uspeo da sjebe jedini burger koji mi je bio ok. Planinski. Daj, zajebavaš! A ložim se da odem u Mek posle ne znam koliko godina - jede mi se planinski.
*edited by mod Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 33 minutes ago, Zaboravan said: Mc izgleda uspeo da sjebe jedini burger koji mi je bio ok. Planinski. Kako? A merkam i ja, mada već dugo ne uzimam ništa sem Big Meka a i to retko.
Zaboravan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 14 minutes ago, Ras said: Daj, zajebavaš! A ložim se da odem u Mek posle ne znam koliko godina - jede mi se planinski. 7 minutes ago, *edited by mod said: Kako? A merkam i ja, mada već dugo ne uzimam ništa sem Big Meka a i to retko. Nemam pojma, kao sve je tu ali nekako anemično, bezukusno... Možda do radnje™ svakako ću probati opet ali trenutno sam razočaran.
Tsai Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Ja sam do 30. godine jeo samo big mek kad god odem u mcdonalds Od 30. samo cizbugere. Nesto se dogodilo u glavi i sad samo dupli ili tripl ciz 2
Frank Pembleton Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 A šta burger-ljubitelji uzimate od ostalih koji su na Glovo ili Wolt. Pre neki dan me baš spopalo da pocepam neki burger..
Shan Jan Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 3 minutes ago, Frank Pembleton said: A šta burger-ljubitelji uzimate od ostalih koji su na Glovo ili Wolt. Pre neki dan me baš spopalo da pocepam neki burger.. https://collina.rs/
*edited by mod Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 6 minutes ago, Frank Pembleton said: A šta burger-ljubitelji uzimate od ostalih koji su na Glovo ili Wolt. Pre neki dan me baš spopalo da pocepam neki burger.. Prvi smash a i dalje najbolji https://smashburgers.rs/ 1
Recommended Posts