Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

zar nisu jonuzovi ćevapi bili u onoj gvožđari u karađorđevoj?

mi juče u pazaru otišli kod izvesnog šukre na ćevape. jako slični jonuzovim, samo veći, oni klasičnog oblika

me like

nego kako forumaki gastro eksperti cene gverove ćevape, nisam ih jeo brat bratu 20 i kusur godina. jednom se nameračio al ih zatvorila finansijska kad sam se nakanio da odem

Posted

Po meni, Gvero se poprilično srozao poslednjih godina, a što se tiče Goje...meni su ipak Sarajevski u Dušanovoj i Savčić bolji...To je to neprobah još a Deki je ipak drugog smera pa nebih upoređivao.

Posted

Savčić je dobar, ali preslan, pa ga preskačem. Utisak je formiran pre videa Marke Žvaka.

Pribojac (u Sinđelićevoj) je takođe standardno dobar.

Posted
34 minutes ago, Ras said:

Savčić je dobar, ali preslan, pa ga preskačem.

+1

Posted
10 hours ago, *edited by mod said:

Deki ga onako lagano šije

Deki je imao oscilacije jedno vreme, dešavalo se da budu preslani ili prepečeni, međutim, to je prestalo. 

Poslednjih nekoliko puta sve potaman. Jednom mesečno zabodem tamo miročki, brizle, ćevape, roštiljsku, onaj njegov ajvar i paradajz i za desert gurmansku. Naravno, ne sam :D

Posted
10 hours ago, *edited by mod said:

Deki ga onako lagano šije

Deki je imao oscilacije jedno vreme, dešavalo se da budu preslani ili prepečeni, međutim, to je prestalo. 

Poslednjih nekoliko puta sve potaman. Jednom mesečno zabodem tamo miročki, brizle, ćevape, roštiljsku, onaj njegov ajvar i paradajz i za desert gurmansku. Naravno, ne sam :D

Posted
5 minutes ago, Ras said:

Deki je savladao teoriju oscilacija.

Htedoh da prećutim da su bukvalno najgori ćevapi koje sam jeo u poslednjih nekoliko godina bili kod njega pre neka dva meseca, ali kad si već ti pomenuo...

Inače su do tada uglavnom bili dobri do odlični. 

Brizle sam jeo jednom, i teleću džigericu jednom, super je bilo.

I da, najljuća paprika koju sam jeo u BG.

Posted

Nisam imao problema sa ćevapima kod Dekija, šta više bili su uvek jednako dobri. Nije da jedem svakodnevno, ali jednom u dva meseca u poslednjih 18.

Kod Dekija su jako dobre kobasice, a i one teleće flekice, uzima se tek da se razbije jednoličnost.

Posted (edited)

I drugar otkida na te kobasice kod njega, moraću da probam definitivno.

Edited by Milošica
Posted

Meni brizle bile odlične u Čuburi

Posted

Skoknuo opet do Goje, nas trojica pojeli 65 komada. Ne verujem da ćemo menjati lokal u skorije vreme. :D

• Haha 2
Posted

deki onaj sto ima pljesku od laznih 600 grama?

prosek proseka proseka, valter nivo.

ovi iz dvajesdevetog su za tri klase bolji.

Posted

Meni po izgledu deluje 450 do 500, mada nisam jeo.

Posted

Jeste nosili vagu kod dekija ili idete previse gladni
 :fantom: