Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, banatjanin said:

Bitni Špirs burgeri ki-da-ju! 

Divna brioš zemička, meso perfektno, na roze pečeno, sve na mestu. 

Potvrđujem :thumbsup:

• 1 month later...
Posted

u ulici hrane otvoren novi giros, ričard se vika

za razliku od solunca, koji se ofucao do neprepoznatljivosti ovaj je dobar. ima veći izbor. nije premasan, a meso za razliku od konkurencije nije prezačinjeno

klasik giros 350, veliki 390

biće posećivan, taman da se ispita ostatak menija

Posted

Odličan je Ričard, rade već preko godinu dana u Kraljice Marije i kvalitet ne popušta.

+ za grčki senf :naughty: 

Posted

nisam znao da ih ima još po gradu, mada sistem deluje razrađenotm

taman da holy smokes dobije konkurenciju

:fantom:

Posted

Evo ga i na pijaci B. Kosa. 

Nisam jos probao, drugar pun hvale. 

• 2 weeks later...
Posted (edited)
On 20.4.2021. at 9:36, kud u maglu Simoviću said:

taman da holy smokes dobije konkurenciju

:fantom:

Дрвце, Смоукс и Ричард троугао покрива све што човеку треба.

Добар је Ричи мада мени је и Солунац генерално добар али су срамни са оним порцијицама и драго ми је што ће ови да им преотму муштерије.

Edited by johan nagel
  • +1 1
  • 5 weeks later...
Posted

Jujuju al se srozalo Dva štapića. Nisam tamo jeo pet godina. Ranije sam imao običaj da otprilike jednom mesečno odem na lignje u sečuan sosu. Danas sam jeo sečuan piletinu sa nudlama. To ništa ne valja, Dobrice.

• 2 weeks later...
Posted

Отвара се изгледа Деки овде на Нбг-у прекопута царине где је био Александар некад ко зна.

• Hvala 2
  • 4 weeks later...
Posted

Goja na dušanovačkom izlazu sa autoputa ima najbolje ćevape u gradu. Danas konačno probao i oduševio se - sitni, meki, lagani, ma savršenstvo.

Lokacija užasna, lokal mali, cena velika (440 dinara za 10 ćevapa, kao u centru), ali vredi.

Odlična je i ćevandžinica "To je to" u 29. novembra, ima i dostavu, pa preporučujem. Obavezno tražite natopljen somun.

• +1 2
Posted
49 minutes ago, napadaj said:

Odlična je i ćevandžinica "To je to" u 29. novembra, ima i dostavu, pa preporučujem. Obavezno tražite natopljen somun.

Odlična.

• +1 2
Posted
58 minutes ago, napadaj said:

Goja na dušanovačkom izlazu sa autoputa ima najbolje ćevape u gradu. Danas konačno probao i oduševio se - sitni, meki, lagani, ma savršenstvo.

Lokacija užasna, lokal mali, cena velika (440 dinara za 10 ćevapa, kao u centru), ali vredi.

Ne znam da li je najbolji, ali dobar jeste (pisalo se i ranije ovde).

Takođe je generalni utisak da je Gojin kg baždaren prema starom etalonu iz Sevra.

Mislim da sam poslednji put tamo jeo još pre kovid krize i da je Goja dugo bio zatvoren. Pašće jedno obnavljanje ovih dana.

Posted

Upisao sam ga na to-do listu čim sam video Marka žvaka klip, ali tek sada otišao i stvarno je opravdao očekivanja, s tim da treba uzeti najmanje 15 ćevapa, 10 je malo.

Posted

Kada sam prvi put bio kod Goje naručimo klinac 10-ku a ja 5-icu...standardan broj za "Čolinburaz Sarajevski" ili "Savčića"....pita mene Goja "si siguran za 5...razmisli još jednom"

Zajeb u startu.

Nemam pojma od čega ih pravi, Mostarska škola ali su stvarno izuzetno laganezi, tamo se ide isključivo punog stomaka.

Posted

Dobar je Goja ali ima tu dosta Marka Zvaka hypea. Sa vrha glave Deki ga onako lagano šije, Jonuz u Suvoboru isto, pa čak i Čevap u Vojislava Ilića. Ja sam relativno blizu + mi nije problem da se iscimam za dobru klopu ali generalno nema potrebe potezati na Dušanovac samo zbog Goje. Ako je usput onda svakako da.

A i ono čuveni mostarski ćevap, kako je krenulo svako mesto u Bosni će da izmisli svoj tajni recept™ Zna se šta se jede u Mostaru, a to svakako nisu ćevapi.

Posted

Dobri su Deki i Čevap, ali Goja mi se više svideo. Kafanski su druga priča, a i Jonuz navodno uskoro otvara lokal sa brzom hranom u Beogradu.