Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Zar nije Cica otvorena na T. Bunaru?

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Jeste, malo pre žstanice, preko puta poreske, tamo kod mene, i jako lepo posluju

Posted

Ja nevideh živog stvora tamo...dobro, obično prođem popodne ili predveče, moguće da posluju pre podne.

Posted

Cica je preminula jos dok je bio aktuelan lokal u Omladinskih Brigada.Posao je preuzeo Boske,njen sin.Njegov je taj lokal u Tosinom Bunaru i na NBG,a onaj na Karadjordjevom Trgu u Zemunu je fransiza.Jeo sam u Zemunu pre jedno mesec dana i bilo je za svaku pohvalu.Inace decko takodje ima svoju proizvodnju somuna samo za svoje lokale...

Sent from my Tab8 using Tapatalk

• +1 3
Posted

Zar nije cica i tamo izmedju retenzije i karadjordjevog trga u zemunu, okrenuta ledjima prema keju?

• +1 1
Posted

To je fransiza...

Zar nije cica i tamo izmedju retenzije i karadjordjevog trga u zemunu, okrenuta ledjima prema keju?
Posted

Ima dovoljno materijala da se snimi Faunderka. Pre toga i da se napiše za Ninovu.

Posted

Taman ste podsetili da vidim jel imaju dostavu...

.... Shiit has hit the fan!

• 1 month later...
Posted

Propala gurmanska iz Herceg Novog. Bukvalno se srozala ispod nivoa prosecne ulicne pljeke...

Posted

A ja stalno tamo prolazim i razmišljam da uđem i da se podsetim. Šteta.

• 3 weeks later...
Posted

Bitni Špirs burgeri ki-da-ju! 

Divna brioš zemička, meso perfektno, na roze pečeno, sve na mestu. Jedino im pomfrit industrija iz kese

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

pa na 99.99% mesta je zamrznuti

što je meni više nego OK

Posted

Oni su došli na mesto pekare Занат u Makenzijevoj/Katanićevoj.

Posted
2 hours ago, renne said:

pa na 99.99% mesta je zamrznuti

što je meni više nego OK

Svakako, zamrznuti pomfrit je često veoma dobar. Ali ima boljeg i lošijeg, a ovaj je bezveze. 

Pritom, sve prave sami, čak i slaninu sami dime, pa sam očekivao da i krompir bude high-end.