pacey defender Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) Dobar je bio Mikan za obrok s nogu, baš u tom otvoru u zidu. Treba imati u vidu da pre 10 godina nije bilo ovoliko usluga gotovih kuvanih jela kao danas. Tada su alternative bile: a) ponesi klopu na posao, b) jedi u pekari, c) jedi ulični roštilj, d) jedi buckolike pice i sendviče, e) jedi kuvano u restoranu po restoranskim cenama. RIP :( Edited October 28, 2018 by pacey defender
zema Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 (edited) 2 hours ago, renne said: Ne propustite i Holy Smoke sta uzeti? cesto prolazim pored onog kod jugoslavije Edited October 28, 2018 by zema
*edited by mod Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Holy Smoke je poprilicno jaci sa cenama tj maltene su restoranske a ako se vec ide u taj rang Fat Boy je mnogo bolji bang for the buck od njih. Inace mi je Holy Smoke bio ok i manje vise sam ga redovno jeo po night marketima sve dok se ortak i ja nismo otrovali od istog na Beer Festu. Doduse kontam da je tu ipak specificnija priprema bila nego inace ali cu ih svakako zaobici bar neko vreme.
kud u maglu Simoviću Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 42 minutes ago, zema said: sta uzeti? cesto prolazim pored onog kod jugoslavije +1
kobni zelaya Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 6 hours ago, zema said: sta uzeti? cesto prolazim pored onog kod jugoslavije pulled pork
Timmy Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 9 hours ago, BOOGIEMAN said: Tetku sam zapamtio po tome sto mi se dobrano iskasljala u vesalicu. Ovo je laz i ne znam zasto je iznosis.
Friend Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Salterska prodaja ukinuta, samo escajg kod Mikana.
Timmy Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 22 minutes ago, bradilko said: timmy ima neka druga iskustva sa tetkom Ma zena normalna i fina. Glavu dajem da ovaj lik laze. A ne razumem cemu to. Jos kaze jednom jeo i bas tada mu kasljala u hranu. Kreten covek sta drugo.
BOOGIEMAN Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Bile su dve "tetke" u salteru. Cuo se konstantan kasalj iznutra. Nisam gledao ko kaslje i gde nisani ali sam razmisljao da otkazem narudzbinu.
Timmy Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Kazi lepo: izmislio sam, slagao ili sta vec. Prvo ti se iskasljala u vesalicu, a sad si cuo kasalj iznutra. Plus tamo nema mesta za 2 tetke. Pun mi je kurac takvih ispraznih komentara.
nisam ja Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 8 hours ago, *edited by mod said: Holy Smoke je poprilicno jaci sa cenama tj maltene su restoranske a ako se vec ide u taj rang Fat Boy je mnogo bolji bang for the buck od njih. Inace mi je Holy Smoke bio ok i manje vise sam ga redovno jeo po night marketima sve dok se ortak i ja nismo otrovali od istog na Beer Festu. Doduse kontam da je tu ipak specificnija priprema bila nego inace ali cu ih svakako zaobici bar neko vreme. Šta nude oni? pošto su u ns isključivo burgerima posvećeni. Pod imenom Toster.
nisam ja Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 (edited) dupljak Edited October 29, 2018 by nisam ja
Recommended Posts