bigvlada Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zamislite BG pre 24 god. Otprilike da je jedino isto - boja pasoša
đorđe geprat Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Pa dobro, lepo je to videti.Cerka, kada gleda DVD o Beogradu (profesionalno snimljen i sa naracijom) me pita "why have you ever left that place"? Jos ako vidi da ima i bolje, pa i to je isto cilj posete. baci pogled "bird's eye"
Kampokei Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 I meni nesto odzvanja Yoyogijev angazman u DS-u Gledam fotku i primecujem da je Trg Nikole Pasica kudikamo lepsi bez drveca koje zaklanja zgradu Doma Sindikata.
Anonymous Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) Nema Baje. Nema ni štandova, kakav je to Trg Marksa i Engelsa? edit: na tom prostoru se billo održalo par lepih koncerata sredinom osamdesetih. Edited March 9, 2012 by Anonymous
ajgor Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nema Baje. Nema ni štandova, kakav je to Trg Marksa i Engelsa? edit: na tom prostoru se billo održalo par lepih koncerata sredinom osamdesetih.Izgleda da je ovo sličica još kada je Yoyogi bio mlađi maloletnik - nema "Radmilinog bidea", nema "Šugodrva" u Vasinoj, a nešto nisam siguran je li i Terazijski tunel već probijen, ulaz je u senci pa ne razaznajem dobro :)
bigvlada Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Yoyogi, evo ti malo materijala da ih pripremiš :)http://www.360cities.net/area/belgrade-serbia
gospa buba Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 gospode, i onda chovek dovede dete na par nedelja i posle dete oce da studira pmf na bu, tata, tata! ^_^
hazard Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 I meni nesto odzvanja Yoyogijev angazman u DS-u Gledam fotku i primecujem da je Trg Nikole Pasica kudikamo lepsi bez drveca koje zaklanja zgradu Doma Sindikata.Lepsi za gledanje na fotografijama, mislim ako zazmurimo na parking.Mogu samo da zamislim kako je tu bilo u julu na 35 stepeni pod jakim suncem...
đorđe geprat Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 mene uvek iznenadi šta sve postoji unutar bloka zgrada. ono što se ne vidi s ulice. kućerci, igrališta, drveće..... usput, onaj link što sam preporučio "japancu"... bacio sam pogled na od pogleda zaštićen kompleks USA ambasade. koliko su besmisleni oni saobraćajni znaci sa fotoaparatom.
Yoyogi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) I meni nesto odzvanja Yoyogijev angazman u DS-u Bio sam taj dan na poslu (subota) i zakasnio na okupljanje DS kod Mazestika. Pola sata zakasnio (saobracaj poremecen demonstracijama). Kad sam dosao, nikoga vise (od DS ) nije tu bilo, otisli su bili na glavnu binu. Guzva velika. Popeo se na skele oko Ruskog Cara (bio je u skelama) i sa visine video, da iz (zatvorene) RK Beograd u Knez Mihailovoj odjednom izlaze tipovi koje sam video u Domu omladine kada su gadjali Vetona Suroija foto aparatom i razbili mu glavu. Ista ekipa, udbaski huligani. Kako su oni usli u masu, posle 10 minuta, pocela je frka. Namestena, izazvana, od tadasnjih vlasti.Toliko, da se setim danasnjeg dana pre 21. godinu. Edited March 9, 2012 by Yoyogi
Recommended Posts