Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Utisci iz BG

Featured Replies

sredjeno.postavicu i diskretno ozvucenje na uglovima ulica kojima budes prolazio, gudacki kvartetici, harfe, poneka flautica u cast razigranog proleca.
He he ti bi od celog grada pravila jedan pothodnik na Zelenom Vencu.
  • Replies 129
  • Views 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E da, kad smo već kod toga, je l može neko da skloni onu zalepljenu žvaku sa asfalta na Zelenjaku. U pitanju je onaj zavijutak gde staju busevi, prelaz kojim se ide nagore do Moskve. Užasno mi smeta, a nije bila tu kad sam bio prošli put.

ja oću da me neko vodi tamo gde su snimali otpisane po fabrikama. i da postavite alfija da peva u centru.

ja oću da me neko vodi tamo gde su snimali otpisane po fabrikama. i da postavite alfija da peva u centru.
Nema :( Srušili NATO zlikovci angry.gif

Ja bih da mi pokazete kako se validira karta u GSP-u.

Edited by borris_

Ja bih da mi pokazete kako se validira karta u GSP-u.
kakav si ti gastarbajter koji se voza GSP-om. kamo mecka?¿ :thumbdown:

jebo sve ako se samo zbog ovoga ne iselim, da vidim kako ce me docekaju kad se vratim <_<

Ja ću da počistim malo oko Slavije.

ko je zaduzen za Zvezdaru i Mirijevo?¿

Nema :( Srušili NATO zlikovci angry.gif
Nista, ali nista im nije sveto angry.gif I jel moze neko da pocisti malo stari merkator?
Ja ću da počistim malo oko Slavije.
i indeks da obezebediš da ne moram da nosim.
I jel moze neko da pocisti malo stari merkator?
Ja sam ga juče naprskao malo iznutra, da se odmasti, pa ću ovih dana da krenem u ribanje.
non-stop neka trka, frka, panika
ma da, docim je u Banjaluci divota. miran, lep zivot... ispijes kafu, popijes ljutu, sagradis kiosk, porusis dzamiju...
sredjeno.postavicu i diskretno ozvucenje na uglovima ulica kojima budes prolazio, gudacki kvartetici, harfe, poneka flautica u cast razigranog proleca.
Yebote, to, bas to ima u Nagoji, bas tako. CD kvalitet zvuka, klasika (prepoznao sam jednom da je bio Hendl) ili JP pop. Svira tiho duz kilometara i kilometara ulica.Razlog: to su zvucnici za obracanje javnosti za slucaj teskog zemljotresa pa ih nekim danima isprobavaju a neko ih valjda obilazi i stiklira da li rade. Po lepom danu, jos ako se zateknu dobre ribe u vidokrugu, bas dodaju na atmosferu.Citao sam po blogosferi bekpekeri kazu kako je super, svira klasika svugde po ulicama, ne znaju zasto i da je 1-2 puta mesecno.

mirisljave jelkice na banderama, to ce biti moj predlog nadleznima.samo sto nece biti jelkice vec u obliku sajkace, mirisljave sajkacice.miris: mango i papaja.