Töölönlahti Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 miris: mango i papaja.Valjda šljiva i prasetina! ... treba očuvati lokalne specifičnosti, pa valjda narodu treba da ostane nešto svoje. -_-
Lancia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Takeshi je hipster.Moj bi ga deda sad tako slatko uvostio od batina za skrnavljenje sajkace, al' je opravdano sprecen.
Takeshi Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) moramo u korak sa svetom! i sajkaca i mango!a sad' ozbiljno, utisak iz bg, pre desetak dana svratim u nesto sto se zove kineska robna kuca(!?), ogroman prostor sa kvalitetnom robom sa dalekog istoka... a na ulazu elektronska vrata i zastitne tracice na svim proizvodima! video kinez da nema leba od postenja u srbiji. Edited March 5, 2012 by Takeshi
Venom Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ova ideja za mirisljave sajkacice i jelkice, koje mirisu na sljivu i prasetinu je odlicna. Moglo bi da se napravi. Ili su i to porusili NATO zlikovci?
morgana Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 bg je znacajno cistiji i uredniji nego prije par g(potez blok 62-centar)a i mogu kineskinje da glume japankinje za jojogija, ima da se osjeca kao kod kuce
Yoyogi Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ....a i mogu kineskinje da glume japankinje za jojogija, ima da se osjeca kao kod kuceGde to moze? To je kao da kazes "Cecenke da glume Ruskinje". Druga rasa.
Aće Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 laron, dabovic i kingmaker su staaari beogradjani. zaigra srce cim im neko dirne u svetinju. ne lomite mi platanje.
morgana Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Gde to moze? To je kao da kazes "Cecenke da glume Ruskinje". Druga rasa.saljenje, jojogi, ne brigajnego, jel stvarno 25g nisi bio u bgd?(sto uopste i nije nista neobicno ako kojim slucajem i nisi iz bgd, ali nisam uhvatila info odakle si)
Yoyogi Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 saljenje, jojogi, ne brigajnego, jel stvarno 25g nisi bio u bgd?(sto uopste i nije nista neobicno ako kojim slucajem i nisi iz bgd, ali nisam uhvatila info odakle si)Bice 24 kada dodjem. Da vadim sva istekla dokumenta i cerku upisem u trece drzavljanstvo. Ne moze ovde, nas covek u Ambasadi se polomio da mi nadje kako ali ne vredi jer mi je sve isteklo pre 20 godina, drzava 3-4 puta promenila ime i simbole.U Beogradu sam rodjen, odrastao u prigradskoj opstini, u Bg se vratio za faks i ostao. Iz Bg sam i otisao u inostranstvo.
Аврам Гојић Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Bice 24 kada dodjem. Da vadim sva istekla dokumenta i cerku upisem u trece drzavljanstvo. Ne moze ovde, nas covek u Ambasadi se polomio da mi nadje kako ali ne vredi jer mi je sve isteklo pre 20 godina, drzava 3-4 puta promenila ime i simbole.U Beogradu sam rodjen, odrastao u prigradskoj opstini, u Bg se vratio za faks i ostao. Iz Bg sam i otisao u inostranstvo.covece ne mogu ni da zamislim kako ces se osecati
henrik larsson Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Skidajte onu žvaku na Zelenjaku hitno! Muka mi je od ovog topica nje. Edited March 5, 2012 by henrik larsson
Recommended Posts