fonTelefon Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sredjeno.postavicu i diskretno ozvucenje na uglovima ulica kojima budes prolazio, gudacki kvartetici, harfe, poneka flautica u cast razigranog proleca.He he ti bi od celog grada pravila jedan pothodnik na Zelenom Vencu.
henrik larsson Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 E da, kad smo već kod toga, je l može neko da skloni onu zalepljenu žvaku sa asfalta na Zelenjaku. U pitanju je onaj zavijutak gde staju busevi, prelaz kojim se ide nagore do Moskve. Užasno mi smeta, a nije bila tu kad sam bio prošli put.
Aće Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ja oću da me neko vodi tamo gde su snimali otpisane po fabrikama. i da postavite alfija da peva u centru.
henrik larsson Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ja oću da me neko vodi tamo gde su snimali otpisane po fabrikama. i da postavite alfija da peva u centru. Nema :( Srušili NATO zlikovci
borris_ Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Ja bih da mi pokazete kako se validira karta u GSP-u. Edited March 5, 2012 by borris_
Lancia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja bih da mi pokazete kako se validira karta u GSP-u.kakav si ti gastarbajter koji se voza GSP-om. kamo mecka?¿
ToniAdams Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 jebo sve ako se samo zbog ovoga ne iselim, da vidim kako ce me docekaju kad se vratim <_<
Shan Jan Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nema :( Srušili NATO zlikovci Nista, ali nista im nije sveto I jel moze neko da pocisti malo stari merkator?
Aće Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ja ću da počistim malo oko Slavije. i indeks da obezebediš da ne moram da nosim.
henrik larsson Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 I jel moze neko da pocisti malo stari merkator?Ja sam ga juče naprskao malo iznutra, da se odmasti, pa ću ovih dana da krenem u ribanje.
Аврам Гојић Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 non-stop neka trka, frka, panikama da, docim je u Banjaluci divota. miran, lep zivot... ispijes kafu, popijes ljutu, sagradis kiosk, porusis dzamiju...
Yoyogi Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sredjeno.postavicu i diskretno ozvucenje na uglovima ulica kojima budes prolazio, gudacki kvartetici, harfe, poneka flautica u cast razigranog proleca.Yebote, to, bas to ima u Nagoji, bas tako. CD kvalitet zvuka, klasika (prepoznao sam jednom da je bio Hendl) ili JP pop. Svira tiho duz kilometara i kilometara ulica.Razlog: to su zvucnici za obracanje javnosti za slucaj teskog zemljotresa pa ih nekim danima isprobavaju a neko ih valjda obilazi i stiklira da li rade. Po lepom danu, jos ako se zateknu dobre ribe u vidokrugu, bas dodaju na atmosferu.Citao sam po blogosferi bekpekeri kazu kako je super, svira klasika svugde po ulicama, ne znaju zasto i da je 1-2 puta mesecno.
Takeshi Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 mirisljave jelkice na banderama, to ce biti moj predlog nadleznima.samo sto nece biti jelkice vec u obliku sajkace, mirisljave sajkacice.miris: mango i papaja.
Recommended Posts