July 6, 20204 yr Da l' moze neko da mi objasni zasto, o zasto, mora da se kaze godinama unazad. Kad je kristalno jasno iz konteksta da ne moze nikako biti "unapred".
July 9, 20204 yr Užasno me nervira masovna upotreba prideva devastiran u poslednje vreme, kao da mi nemamo odgovarajuću reč.
July 29, 20204 yr reziju potpisuje... Kad krenu najave filmova na N1, nema zive duse da rezira neki film, svi potpisuju...
September 4, 20204 yr Quote , a petkom imate koučing sesije i "reverse coaching" sesije (koučujete kouča koji vam daje fidbek nakon toga). usraću se od koučinga majkemi
September 4, 20204 yr 2 hours ago, omiljeni said: u uređenoj ligi je tempering strogo zabranjen, ali je isto tako strogo zabranjeno i benchovati igrača samo zato što je u contract year i neće da potpiše extension, ali da se mi preganjamo po toj liniji ili po liniji da glabamo i analiziramo ta njihova saopštenja i da razmatramo ko je tu ko i sa kakvim motivima je ušao u celu priču...neka, hvala.
December 17, 20204 yr KOŠARKAŠKI ŠAMPION ISAKOVIĆ UBIO MAJKU, A SADA JE STRAŠNO UMRO Policajac ga je spasio BEŠENJA u zatvoru, izašao je - a onda naslov u blicu.
December 19, 20204 yr On 5.9.2020. at 18:08, ordi said: kako me nervira 'bindžovanje' Malo sam istražio ovo i ispada da je najbliži srpski ekvivalent binge-a "банчење". Čak je i slično! (Slučajno.) S druge strane, na forumu posebno pod bindžovanjem se ne misli na bančenje, terevenku, lumperaj... Možda bi za naše potrebe adekvatno bilo "TV/filmski maraton".