Lila Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Da l' moze neko da mi objasni zasto, o zasto, mora da se kaze godinama unazad. Kad je kristalno jasno iz konteksta da ne moze nikako biti "unapred".
ordi Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Užasno me nervira masovna upotreba prideva devastiran u poslednje vreme, kao da mi nemamo odgovarajuću reč.
TdEII Posted July 24, 2020 Posted July 24, 2020 - pričati jezik, bilo koji Ili ja imam preosetljivo uvo?
Nesh Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 reziju potpisuje... Kad krenu najave filmova na N1, nema zive duse da rezira neki film, svi potpisuju...
Lezilebovich Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 Quote , a petkom imate koučing sesije i "reverse coaching" sesije (koučujete kouča koji vam daje fidbek nakon toga). usraću se od koučinga majkemi 1
Hamlet Strašni Posted September 4, 2020 Posted September 4, 2020 2 hours ago, omiljeni said: u uređenoj ligi je tempering strogo zabranjen, ali je isto tako strogo zabranjeno i benchovati igrača samo zato što je u contract year i neće da potpiše extension, ali da se mi preganjamo po toj liniji ili po liniji da glabamo i analiziramo ta njihova saopštenja i da razmatramo ko je tu ko i sa kakvim motivima je ušao u celu priču...neka, hvala.
Djuro Posted December 17, 2020 Posted December 17, 2020 KOŠARKAŠKI ŠAMPION ISAKOVIĆ UBIO MAJKU, A SADA JE STRAŠNO UMRO Policajac ga je spasio BEŠENJA u zatvoru, izašao je - a onda naslov u blicu.
Krošek Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 ima naročita tema za maloumne naslove. prilično jako u svakom slučaju 1
Indy Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 On 5.9.2020. at 18:08, ordi said: kako me nervira 'bindžovanje' Malo sam istražio ovo i ispada da je najbliži srpski ekvivalent binge-a "банчење". Čak je i slično! (Slučajno.) S druge strane, na forumu posebno pod bindžovanjem se ne misli na bančenje, terevenku, lumperaj... Možda bi za naše potrebe adekvatno bilo "TV/filmski maraton".
čekmeže Posted December 19, 2020 Posted December 19, 2020 Bindžovati=zbudžiti. Zbudžio sam seriju za tri dana. 1
Recommended Posts