Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Posted

Super da postoji ova tema :)

Davno sam  negdje izgubio album Italija 90 popunjen :(

USA 94 takođe skupljao, mislim da mi fali 11-12 sličica, takođe ne znam gdje je album završio.

Onda sam napravio veliku pauzu, i sad imam popunjene Sp 2010 i 2014 kao i EP 2012.

Nadam se da će me držati i dalje.

• 4 months later...
Posted

Teska krsina od albuma. Ajde sto ima Al Ahli i neki kineski tim, ali zasto ima Milan, a nema Rome?  :isuse:  Potpuno random. 

Posted

Panini je postao jedno veliko govno od kompanije u svakom smislu

Postali su pohlepni smradovi koji gomilaju nepotrebne albume i samo povećavaju broj sličica. OK, možda nije okej da u albumima za SP neke slabije ekipe imaju duple sličice kao nekada, ali one ostale dodatne budalaštine, navijači i ostale gluposti, koga to zanima?

Takođe, format i kvalitet sličica se smanjio, albumi se rade ofrlje i neprecizno. Ima toliko detalja kojima bi mogli da unaprede iste, ali ne, važno je samo da broj sličica bude što veći. 

Izbacivanje albuma za KVALIFIKACIJE i ovo sada je čist bezobrazluk i ubuduće ih bojkotujem.

Posted

Juce bas videh u kaficu medju tiskom™, valjda se delio uz Novosti ili Zurnal.

Potpis za sve sto je ck napisao i jedino mogu dodati da zadnja 2 albuma nisam ni sakupio, sto zbog broja slicica, sto zbog nerviranja svaki jebeni put kad izvucem igraca kog imam vec jedno 4-5 komada u duplikatima, sto zbog onih "nakupaca" koji dolaze sa 3 albuma i 565000 duplikata i na sve to cene mi grbove kao 3 slije. Kazu "zlatna vredi 3" :lolol:

Posted

Nakupci su poseban olos. A imaju odlicnu taktiku. Od starta izabaeru 10-20 slicica koje samo oni uzimaju svakom ko dodje i onda vestacki izazovu nestasicu tih brojeva. Pa ih onda prodaju po mnogo vise dinara od nabavne cene. A ne mozes im nista. Muriji se jebe da se bavi nakupcima slicica.

Posted (edited)

Zato, pre neki dan, video u jednom parku 10 klinaca svi nose album i gomilu duplikata, zabole Panini što se nama to ne sviđa :fantom:

Nakupci su poseban olos. A imaju odlicnu taktiku. Od starta izabaeru 10-20 slicica koje samo oni uzimaju svakom ko dodje i onda vestacki izazovu nestasicu tih brojeva. Pa ih onda prodaju po mnogo vise dinara od nabavne cene. A ne mozes im nista. Muriji se jebe da se bavi nakupcima slicica.

Pa šta to ilegalno rade da treba murija da reaguje?! :lol:

Edited by zoki
Posted

Ja samo znam da više Panini albume ne popunjavam, ma koliko mi to pričinjavalo zadovoljstvo.

(osim ako se nešto bitno ne desi po pitanju kvaliteta istih i ostalih stvari koje sam naveo)

Posted

Album za svetsko prvenstvo nije imao cak ni jebena imena igraca. Krsina teska.

• 5 months later...
Posted

Krece polako lozenje, uz standardnu kletvu da izgori onaj koji je smislio 680 slicica.

Novina je "startnih 11 iz kvalifikacija"

003028ach_0_1.jpg

Posted (edited)

Ja dobio od Polidora postom album, ali ga postar izguzvao  :isuse:

Naravno, novi primerak sam uzeo uz Novosti, tako da smo to resili. Ako izuzmemo ove slicice sto idu uz album, prvi zalepljeni mi je Alaba :)

Kad ce onaj virtualni?

Edited by adasevic