Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Posted

Koliko sam shvatio treba da imas 50% tacnih odgovora na kvizu. Dakle 5 od 10 pitanja a imas 3 dzokera... valjda mozes da pogodis 2 od preostalih 7 :)

If not, odigras ponovo dok ne savladas.

Aha, bice da je ovako, ja sam samo odradila kviz, nisam ni obracala paznju koliko sam pogodila. Dzokere nisam ni primetila. 

Posted

prijavio sam se i ja

na poslu sam al kod kuce imam barem 75 kodova koji ce morati da cekaju do veceras

Posted

Moze i da se izadje iz grupe, posluzice da ostranimo nepobodne (nas bez kodova) ako opet budemo jurisali na 1 vrh.

Posted

juhu! dobila kesicu. bila treća u grupi na kvizu. čak sam nešto i znala. :)

pazi sad- ne znam da se vratim iz kviza u album.  :isuse:

Posted

Moze i da se izadje iz grupe, posluzice da ostranimo nepobodne (nas bez kodova) ako opet budemo jurisali na 1 vrh.

ti nepodobni vidi da nadjes jos 8 kodova, sad cu da ti posaljem 12 koji su mi sigurno visak ako Timmi ne laze

Posted

juhu! dobila kesicu. bila treća u grupi na kvizu. čak sam nešto i znala. :)

pazi sad- ne znam da se vratim iz kviza u album.  :isuse:

Mozes da igras kviz i u single player mode-u, ne moras da se takmicis protiv drugih, svejedno dobijes kesicu.

Trebalo bi da ima ponudjen album kad kliknes na My Games u gornjem levom uglu, pored tvoje slicice. 

Posted

Mozes da igras kviz i u single player mode-u, ne moras da se takmicis protiv drugih, svejedno dobijes kesicu.

Trebalo bi da ima ponudjen album kad kliknes na My Games u gornjem levom uglu, pored tvoje slicice. 

ili prosto ides direktno preko linka koji sacuvas negdje http://www.fifa.com/stickeralbum/

Posted

Usao i ja-prva slija Trofej :0.6:

Posted

hvala vam. snašla sam se, nego sam desetak sekundi blenula u onaj šareniš i ne znam gde ću. :)

Posted

Kad se menjate za neku slicicu, dobijate i fan sticker tima za koji igra taj igrac, i ti fan stickeri se isto racunaju u ukupan album. Jos jedan razlog da se svi duplikati prvo izmenjaju unutar grupe, sve isto kao i onomad.

Posted

Ne valja vam nista ovo. Zasto password nije ziga ko sto je red

Posted

Evo grupa PPP Devojcice.

Team ID : 5

Password : parapsiho

Uslov je da ste zene ili makar javno ne izjavite da se tako osecate. Moze da nas bude najvise 11 u grupi.

Ja sam vaša nova drugarica, zovite me Zorana... :D