Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

virtuelni album na fifinom sajtu startuje 15. aprila (http://www.fifa.com/stickeralbum/)

ova trading card igra Adenalyn XL (http://2014fifaworldcupbrazil.paniniadrenalyn.com/online-challenge/) se pokreće tako što klikneš na "Challenge!" dugme (krajnje upadljivo smešteno ispod screenshota a iznad Android linka), pa onda kad se učita nova slika (koja bi trebalo da je preko celog ekrana ali avaj ne staje u isti nikako) na njoj nađeš dugmad "Login/Register/Conect" sakrivenu negde u stilizovanoj tropskoj šumi ispod grupe igrača. :mellow:

al ponavljam - užasna je igra. kodovi sa sličica se mogu i u njoj koristiti.

Edited by Svarog

Moci cete i vi koji ne popunjavate pravi da popunjavate virtuelni. Secas se da se prosli put svaki dan dobijalo po par slicica na virtuelnom? Tako ce biti i sada. Jedino sto ako imas kodove, za svaki kod dobijes jos po dodatnih 5 virtuelnih slicica.

Mislim da je Renegade ono napisao pre nego sto je video album, posto nije znao ni tacan broj slicica, a moglo se ocekivati da budu i te Coca-Cola gluposti. Nema ih.

Ja sam napisao jer sam video ovu sliku kad se album pojavio u Sloveniji. Nisam stigao danas da uzmem, je l' ima ova strana kod nas? Meni ovo liči na coca-cola, bem li ga.

$_57.JPG

Kako mene nema tu kod Mjukija?

Ti si bio u prvoj ekipi sa mnom, Mocom i radarom, u 1 trenutku smo bili i treci ukupno. Eno ti teme u arhivi, ja se malo podsetio...

Edited by Calavera

^_^

2010-05-061072.jpg

2010-05-061077.jpg

2010-05-061078.jpg

2010-05-061079.jpg

2010-05-061081.jpg

2010-05-071092.jpg

2010-05-071111.jpg

2010-05-071130.jpg

2010-05-081149.jpg

2010-05-081151.jpg

Jel to preteca Mocinog gay chata?! :P

Ja sam poceo kasno, secam se da mi je Mesi falio bas dugo, do kraja.