FPLS Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Na 20 kesica izvukao 1 grb. Ne zna se sta je jadnijeg kvaliteta - album ili slicice, koje su uz to i nikad manje, a nikad skuplje. Skupljace se, tradicija jbg, ali Panini iz godine u godinu sve vecu bananu uvaljuje... Link to comment
cvrlle Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 u prvih 65 komada dve su duple a dva srebra... nasih nidje Link to comment
mlatko Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Uz 10€ dali su mi 5 kesica sa nijednim nasim, album glupost plasticna mada su "slicice" (ovde ih zovu "figurice" i sluze za neke igrice) prilicno lepe iako se ne lepe. kod vas su samolepljive? moram da proverim na trafici jel ima neki samolepljivi album. barem ima kalendar za utakmice ali nikakvi podatci o stadionima, ekipama, nista. Link to comment
čekmeže Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 7 hours ago, mlatko said: Uz 10€ dali su mi 5 kesica sa nijednim nasim, album glupost plasticna mada su "slicice" (ovde ih zovu "figurice" i sluze za neke igrice) prilicno lepe iako se ne lepe. kod vas su samolepljive? moram da proverim na trafici jel ima neki samolepljivi album. barem ima kalendar za utakmice ali nikakvi podatci o stadionima, ekipama, nista. Brte, di ti živiš? Ovde je sve samolepljivo, 80 rsd = 0.67 eur Link to comment
mlatko Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 stajaznam narucio komplet tim Srbije na Amazonu za 5€ Link to comment
Đipalo Junuz Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ja sad gledam, ne mogu da se setim kako je bilo ranije: u sličicama daju samo jednog golmana po reprezentaciji? Drugi i treći golman nisu bitni, iako su deo tima? Link to comment
Jeremija Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 6 minutes ago, Đipalo Junuz said: Ja sad gledam, ne mogu da se setim kako je bilo ranije: u sličicama daju samo jednog golmana po reprezentaciji? Drugi i treći golman nisu bitni, iako su deo tima? Nije bilo ranije tako, sećam se Španije '82, i glavni i rezervni su bili reprezentovani... E sad, ne znam u "novije" vreme, nisam skupljao od osamdeset osme... Link to comment
Hamlet Strašni Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Škoro i Zo Vujović nisu igrali na prvenstvu od ovih iz albuma, jel tako beše? Link to comment
Miljenko Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 Ovo bese Italija 1990. Slike kao za "policijski glasnik" (90% se uozbiljilo/ukocilo skroz). Link to comment
Jeremija Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 9 minutes ago, Miljenko said: Ovo bese Italija 1990. Slike kao za "policijski glasnik" (90% se uozbiljilo/ukocilo skroz). Čim igra Spasić, Italija '90 100%. Link to comment
Recommended Posts