Vasilij Zajcev Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ima na Klinickom neki kos, mislim da je u Lazi; drug vam se operise u utorak, dodjite da odradite tribute mec
MachineGunEtiquette Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Znaci sta - sreda, kalish?kalim, kalim... polažem cisco certification exam u sredu, pa ako položim, bute dobli i pive.
ducca Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ma kakva kisa...kao i veceras sto su najavili.Kome smeta 1 jak forumaski basket
kovik Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Znaci sta - sreda, kalish?Za to se pita Venom, on okreće telefone™.Ja sam raspoložen da igramo sutra.
RoccoBArocco Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Sutra je u izgledu idealan dan, za neverovati.Sutra nas mora biti sto vise, moramo pokazati da se forumaski basket igra srcem, da je ada nas hram, a kosevi nasi oltari, da nam jedno subotnje pijanstvo ne moze nista, a da je nedeljni rucak samo za mekusce!p.s. ja nosim loptu!
Venom Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Kod mene nema kishe, a ja sam najrelevantniji. Widget kaze kisha kasnije, ali svi znamo da widget nema pojma. Be there or be square.
ducca Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 danas definitivno....ada, 16ha s obzirom da je sutra 100% extra vreme, jedini uslov je da nas bude dovoljno.
ducca Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ako sam dobro brojao 5 komada nas je (Machine, Venom, Kovik, Zizou i me)...Koviće, je l ima šanse da doveš i ortaka, čisto da imamo 2 tima?...osim ako se još neko ne prijavi ili Goranz odluči da nas počasti prisustvom.
Recommended Posts