Vasilij Zajcev Posted July 10, 2009 Author Share Posted July 10, 2009 ima na Klinickom neki kos, mislim da je u Lazi; drug vam se operise u utorak, dodjite da odradite tribute mec Link to comment
MachineGunEtiquette Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 što jes jes, kvalifikovani smo Link to comment
MachineGunEtiquette Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Znaci sta - sreda, kalish?kalim, kalim... polažem cisco certification exam u sredu, pa ako položim, bute dobli i pive. Link to comment
Goranz Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Sutra kisa... forumaski basket RIP. Link to comment
ducca Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 ma kakva kisa...kao i veceras sto su najavili.Kome smeta 1 jak forumaski basket Link to comment
kovik Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Znaci sta - sreda, kalish?Za to se pita Venom, on okreće telefone™.Ja sam raspoložen da igramo sutra. Link to comment
RoccoBArocco Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Sutra je u izgledu idealan dan, za neverovati.Sutra nas mora biti sto vise, moramo pokazati da se forumaski basket igra srcem, da je ada nas hram, a kosevi nasi oltari, da nam jedno subotnje pijanstvo ne moze nista, a da je nedeljni rucak samo za mekusce!p.s. ja nosim loptu! Link to comment
Venom Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Kod mene nema kishe, a ja sam najrelevantniji. Widget kaze kisha kasnije, ali svi znamo da widget nema pojma. Be there or be square. Link to comment
ducca Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 danas definitivno....ada, 16ha s obzirom da je sutra 100% extra vreme, jedini uslov je da nas bude dovoljno. Link to comment
MachineGunEtiquette Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 naći, vidimo se u ćetri Link to comment
ducca Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Ako sam dobro brojao 5 komada nas je (Machine, Venom, Kovik, Zizou i me)...Koviće, je l ima šanse da doveš i ortaka, čisto da imamo 2 tima?...osim ako se još neko ne prijavi ili Goranz odluči da nas počasti prisustvom. Link to comment
Recommended Posts