Jump to content
IGNORED

Forumaski basket

Vasilij Zajcev

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ducca

325

• Venom

285

• pacey defender

254

• Vasilij Zajcev

236

Posted

Bezočno lagaju.

Posted

w2u u hour-by-hour prognozi tvrdi da se u sredu posle prepodnevnih padavina, situacija stabilizuje te da ce drugi deo dana biti suncano i fino (da ne kazem toplo jerbo oni vide nekih 22 stepena). U svakom slucaju mislim da ima sanse da odradim tu sredu vece...

Posted

eih... ja u sredu rostiljam na 1 krovu ako sve budne kako valja i trebuje, ali praticu zbivanja ovdi, pa mozda uspem da uglavim i jedno i drugo.

Posted
eih... ja u sredu rostiljam na 1 krovu ako sve budne kako valja i trebuje, ali praticu zbivanja ovdi, pa mozda uspem da uglavim i jedno i drugo.
kupio sam divan kotlic sa tronozcem, imam i neku ciradu, samo ako dodjete kod mene na teren :nepokretan:dobro, i da mi date da tabam loptu malo dok jedete suljpa :blush:
Posted
kupio sam divan kotlic sa tronozcem, imam i neku ciradu, samo ako dodjete kod mene na teren :nepokretan:dobro, i da mi date da tabam loptu malo dok jedete suljpa :blush:
Hm.... :unsure:
Posted

Ja sutra ne mogu, a kod mene je lopta. Ponecu je, al da se neko obaveze da je uzme.

Posted (edited)

Jbg sad, je l ima sanse da se okupimo ili ne?Pacey, ti si u civilnoj, mozes ranije da bezes? Kovik, Rocco?....Goranza ne znam da li da shvatim za ozbiljno...Aj da se prebrojimo1p.s. (gde bese - u Alasu?)

Edited by ducca
Posted (edited)

u koliko sati planirate?ja cu poneti opremu uvojsku, pa kako bude.... ducco, aj obavestavaj me smsom kako idu planovi.

Edited by pacey defender
Posted

Eto...jednom nas vreme posluzi i nista....

Posted

Ja sam raspoložen već za ovaj vikend, ako Venomov weather widget™ dozvoli.