ducca Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 w2u u hour-by-hour prognozi tvrdi da se u sredu posle prepodnevnih padavina, situacija stabilizuje te da ce drugi deo dana biti suncano i fino (da ne kazem toplo jerbo oni vide nekih 22 stepena). U svakom slucaju mislim da ima sanse da odradim tu sredu vece... Link to comment
MachineGunEtiquette Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 eih... ja u sredu rostiljam na 1 krovu ako sve budne kako valja i trebuje, ali praticu zbivanja ovdi, pa mozda uspem da uglavim i jedno i drugo. Link to comment
Vasilij Zajcev Posted June 30, 2009 Author Share Posted June 30, 2009 eih... ja u sredu rostiljam na 1 krovu ako sve budne kako valja i trebuje, ali praticu zbivanja ovdi, pa mozda uspem da uglavim i jedno i drugo.kupio sam divan kotlic sa tronozcem, imam i neku ciradu, samo ako dodjete kod mene na teren :nepokretan:dobro, i da mi date da tabam loptu malo dok jedete suljpa Link to comment
ducca Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 kupio sam divan kotlic sa tronozcem, imam i neku ciradu, samo ako dodjete kod mene na teren :nepokretan:dobro, i da mi date da tabam loptu malo dok jedete suljpa Hm.... Link to comment
Venom Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Ja sutra ne mogu, a kod mene je lopta. Ponecu je, al da se neko obaveze da je uzme. Link to comment
ducca Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Jbg sad, je l ima sanse da se okupimo ili ne?Pacey, ti si u civilnoj, mozes ranije da bezes? Kovik, Rocco?....Goranza ne znam da li da shvatim za ozbiljno...Aj da se prebrojimo1p.s. (gde bese - u Alasu?) Edited July 1, 2009 by ducca Link to comment
pacey defender Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) u koliko sati planirate?ja cu poneti opremu uvojsku, pa kako bude.... ducco, aj obavestavaj me smsom kako idu planovi. Edited July 1, 2009 by pacey defender Link to comment
ducca Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Eto...jednom nas vreme posluzi i nista.... Link to comment
kovik Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Ja sam raspoložen već za ovaj vikend, ako Venomov weather widget™ dozvoli. Link to comment
Recommended Posts