June 13, 200915 yr E, i meni bilo pravo dobro, što bi rekli raja uBosni. Simptomatično je kako ni na jednom terenu nismo videli nekog da pika basket. Samo klince tenisače u dvorištu škole. Nije da je iznenađujuće, nego eto... valjda ne mogu još da se naviknem, jer "u moje vreme..." ... tjah, mator sam.Vuk je zaeban igrač. Edited June 13, 200915 yr by MachineGunEtiquette
June 14, 200915 yr A jer mozemo sledeci put mi atalentovani™ da dodjemo da locemo pivo gledamo dok vi igrate?
June 14, 200915 yr da si ti nama dobrodošo!53. Гледала сам различите игре, позоришта, плесове и сама играла.586. Посећивала сам места где сам гледала лоше примере. Edited June 14, 200915 yr by pacey defender
June 14, 200915 yr Gledala, posecivala... nazalost, forumashi svojom computer shaped fizionomijom i fizichkom spremom, ni znojavi i razgoliceni ne mogu da privuku forumashice :(.
June 15, 200915 yr Ajde da se organizujemo za neki vecernji termin ovih dana. Zajcev, ima li tamo kakve rasvete kod tebe? Sta je sa onim jednim obrucem koji je ostao na Kalishu...?
June 15, 200915 yr Nema rasvete koliko se sećam.Rasvetu (nekakvu) imaju moćni tereni u mom kraju, i ovi na Košutnjaku (valjda, morao bih da proverim).
June 15, 200915 yr Gledala, posecivala... nazalost, forumashi svojom computer shaped fizionomijom i fizichkom spremom, ni znojavi i razgoliceni ne mogu da privuku forumashice :(.forumasice dolaze samo na forumski fudbal ;)
June 15, 200915 yr Koliko ja znam na kalisu postoje oni kosevi prikovani na zid koji mogu da se koriste besplatno. Nisam samo siguran da li su uvece osvetljeni. Meni bi bas pasovala sreda vece?
June 19, 200915 yr U subotu pre podne sunčano i toplo, posle podne i uveče nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom. tako kaze w2ueventualno da se skupimo u 16h.
June 19, 200915 yr moze i 15h za svaki slucaj...ali ako bude 16h, meni je okedit: Po weather.com suncano do uvece, kisa tok u toku noci...Po w2u pak promenljivost vremena krece vec oko 15h, a kisu solo najavljuju tek za vece i noc. Ne znam, neka ostane 16h pa ako bude intenzivnijeg razvoja oblacnosti, odreagovacemo shodno koncenzusu.Venome, ja kapiram da racunamo na tebe...? Edited June 19, 200915 yr by ducca