ducca Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Jbg, izgleda da ove nedelje nema nista od okupljanja, a nešto sam, po najavama, skeptičan i za sledeće poduhvate. No, o tom po tom.Ja sam sutra ceo dan u nekoj frci i neću uopšte biti blizu neta pre tih planiranih 6 sati, ali bih mogao da stignem do tada na Adu, za čim ipak ni nema potrebe, čini mi se. Računam da je sutra game called off. p.s. Ako se tokom dana desi neko čudo pa se prijavi dovoljno ljudi, Smorenko imaš moj broj pa me okreni.
smorenko Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 (edited) ajmo prebrojavanje, da vidimo kako stojimo:1 Edited June 25, 2008 by smorenko
ducca Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ne znam jos nista. Valjda cu moci da potvrdim bar do petka...
Venom Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Poshto ja sigurno dolazim, moram da pitam, da se ne bih posle nervirao: Ko donosi loptu? :D
smorenko Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 (edited) Brankovic, a moz se desi da i ja uradim dogovreno i kupim jos jedno kako ne bi sve zavisilo od Brankovica, kojih by the way ima vise, nije Vuk jedini ;).Ako ti imas loptu samo ti nju ponesi. Edited June 26, 2008 by smorenko
G.G. Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 sta je sa tradicionalnom manifestacijom zvanom all-star?
Teixeira Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 sta je sa tradicionalnom manifestacijom zvanom all-star?ako je 1 tvoja velichina planirala da se pojavi ove godine, lichno cu se postarati da se osmi (ako ne greshim) all-star odigra u pioniru :D
Joe D Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzaba vam sve, u subotu kisaLadno stvarno najavili kisu, ja reko ti se po obicaju zajebavas.Nista, ostaje na dan basketa da pacey proceni da li ce biti kise, ako kaze 'da', znaci nema frke. :P
pacey defender Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :D kad se nalazimo? U 18h po CET, ili ranije? Hajde da u narednih par sati to odredimo.,,,
Recommended Posts