Jump to content

Forumaski basket

Featured Replies

Što ne bismo sutra konačno odigrali taj basket? Ada, Zemun, NBG, nešto četvrto, ima terena bar... Ajde bar trojica-četvorica da se okupimo, ostatak ćemo skupiti sa strane.

Edited by ducca

evo, ja bih mogao sutra. u nedelju radim izbore, na mene ne računajte tada...

Eto, još da dodam da meni u principu svaki termin odgovara, slobodan sam ceo dan, mada bih glasao za recimo 17h, eventualno 16. Lepo vreme je zagarantovano ceo vikend. p.s. Ako bude još zainteresovanih, info je da zvanično nemamo loptu pa ako bi neko mogao da se snađe i za to bilo bi super. Jbg...

"radim" sutra prepodne, poslepodne spavam :). OK, ok, just kidding. Dobar sam za ceo vikend, osim jeli subote pre minimum 4. Ada, shiri dalje :D.

Wow, basket :)Moze Ada, posle 16.30. Ja cu provajdovati loptu.

Da se prebrojavamo? Sutra u 5 ?

Edited by pacey defender

5 it is!!!Valjda prate topik Smorenko i Zajcev, oni su važili za sigurne...

Edited by ducca

Dobro, ako momci sa FF dozvole, možemo da iskoristimo njihov način prijave: 1. Munižabaedit: kovik donosi loptu, da uđe u zapisnik!

Edited by pacey defender

2. Aleksandar Predrag Saša Kovik, + 1 ACB sertifikovana, mada malo ćelava lopta.

Edited by kovik

3. jedan guzati bek :D samo bih molio preciziranje gde na Adi (kod terena, kod stounhendza, ...)

4

možemo kod kamenja u 5. Lako ćemo do terena dalje.

ok, ajde onda 5 kod kamenja

A kako vas indetifikovati na ostrvu?

Kovik će imati sertifikovanu ACB loptu, malko ćelavu. :lol: Nema šanse da nas promašiš. Dolaziš?Ništa, možemo se prepoznati po izgubljenom lutajućem pogledu :lol: