mary mary Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 pejsi ziv si :)predlazem nedelju, sutra ce kisa. idem na ekskurziju, a lopta je kod mene :o
ducca Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A sta je sa Kalisom? Mozda neki vecernji termin ne bi lose pao na ovu vrucinu, sreda/cetvrtak? Gledam raspored SP-a, sreda uvece prve nedelje je JAR-Urugvaj, realno krs utakmica, potom mi sa AUS i ima jos jednom termin u sredu - polufinale. 2 srede prazne skroz. Realno mogli bismo da realizujemo 3 od narednih 5 sreda...Cetvrtak mozda jos i bolji - prve nedelje FRA-MEX, potencijalno fina tekma, potom sledeceg cetvrtka Cameroon-Nederland/Japan-Danska, realno njesra i grupa i utakmice. To su jedine vecernje tekme u cetvrtak tokom prvenstva.
goofs Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja sam u principu za, mada nisam igrao basket na Kalishu dosta dugo, nemam pojma gde se moze igrati, placa li se termin itd.
ducca Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 (edited) Picili smo na Zvezdinim terenima prethodna 2 leta, nocni termin, reflektori...Placamo termin naravno, zavisi koliko nas bude ali je uvek to bilo oko 150 dina, maximalno 200 po coveku. Edited June 7, 2010 by ducca
pacey defender Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 (edited) mislim da u prethodne dve godine koliko smo tamo igrali nisam uspeo da saznam koliko tacno kosta sat vremena igranja na jednom kosu. zvezda!edit> ziv, naravno :) Edited June 7, 2010 by pacey defender
BarryWhite Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 I ja sam u principu za, sreda i cetvrtak vece mi odgovaraju.
pacey defender Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ajde cetvrtak. u sredu vece se kulturno uzdizem.
goofs Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jel u planu na 2 ili na 1 kos? Ja mogu da iscimam neke ljude ako bude zafalilo. Al' nisam bas vican u organizaciji/rezervaciji Mislim da je 9-10 najbolje.
BarryWhite Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Cetvrtak ok, kad 9, 10? Ko rezervira? Mogu ja cim se dogovorimo i skupimo. Venom mi je sad prosledio brojeve telefona.
mary mary Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 kalis, reflektori, nocni termin. pojesce vas zveri zaista :)
Recommended Posts