TheBigFlegma Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Možda vam i ja svratim, da bacim koju ciglu. Link to comment
Venom Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Ja sam busy ovaj vikend, mogu da svratim da donesem loptu. Link to comment
ducca Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 Vremenske prognoze vise ne uzimamo za faktor... Kako bude u pola 4 u skladu sa tim se i donosi odluka o odrzavanju manifestacije.Ja jos nisam siguran da mogu sutra, 50-50 sanse, ako se okupite mozda se i pojavim... Kad bese, 16h? Link to comment
kovik Posted July 3, 2009 Share Posted July 3, 2009 ducco, ako amožeš sutra, možemo u nedelju u 15 ili 16h. Cenim da Alas svima odgovara? Link to comment
ducca Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Mogu danas ipak...Alas je ok, ali nedelja 15-16 ne znam - pogledao bih kraj teniske sezone na travnatim terenima. Mozda kasnije popodne ili predvece nedelja.Ajde da probamo danas, vreme mi obecava... Link to comment
ducca Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Sta bi junaci, petkom svi mogu, a kad dodje subota niko ni da se javi bar da kaze da ne dolazi. Ja sam napolju ceo dan i vreme place za nekom loptom. Ako se odlucita,javljajte, mozemo i oko 5 Link to comment
Venom Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 W2U najavljuje kishu u subotu prepodne i razvedravanje vec oko podneva; za nedelju chak najavljuju ceo dan sunce. Ali poshto mi ne verujemo meterolozima™, predlazem subotu od nekih 16, mada moze i kasnije. Link to comment
pacey defender Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 (edited) umesto lopte i udeljivanja banana, moraću da se latim čekića i štemajza ovog vikenda. ništa od mene.roko ima novu loptu, roko ima novu loptu!!!! Edited July 9, 2009 by pacey defender Link to comment
MachineGunEtiquette Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Podržavam Venomovljev predlog. A gde ćemo? Link to comment
kovik Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Može subota/ada.BTW Dok se situacija sa predsednikom, ujedno i sa stabilnim budžetom ne razreši, na Malom Kalemegdanu bar imaju neki razlog da budu zadovoljni. Na terene su stigli novi, moderni koševi, nakon što je ovog proleća stare, uz sudsku prinudu, odneo bivši košarkaš Vladimir Mašulović. Pre koševa, podloge su renovirane i osvežene.Pravda za Forumaški basket je izvojevana Link to comment
ducca Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Može subota/ada.BTWPravda za Forumaški basket je izvojevana Znaci sta - sreda, kalish? Link to comment
Recommended Posts