Hamlet Strašni Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 dodje, ali ja sam mislio na ono zeleznicom :PKada sam isao u Zagreb (pre tri nedelje) kao opciju sam razmatrao i voz. Medjutim, busom se brze stize (2h) a i sama voznja je relativno kratka tako da je sasvim podnosljiva (danas, tj juce, na slavi sam pricao sa likom koji je turisticki putovao u Pariz busom). Ima buseva i ujutro i uvece. Koliko sam cuo voz kroz Srbiju ide 20kmh i to usporava celu pricu.
bus Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 10 SMS-omSMSom?!! :o :o :o Isuse, mi ovde još imamo žetone. I sad nam uskratiše mogućnost da kupimo više od 5 odjednom, jer će u januaru da poskupe.
Roger Sanchez Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 SMSom?!! :o :o :oAe, pošalješ sa bilo koje mreže na 1 broj (8510, mislim), povratnu poruku čuvaš za kontrolora - ako naiđe.
jms_uk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Na kraju sam morao detour do zeleznicke - 3900RSD povratna karta [ako jos nekog interesuje]
Feindouno Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Idi autobusom covjece, ti vozovi su nepodnosljivo spori.
jms_uk Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ma ne zurim se, [a i dva sata razlike nije bitno] - imam avion iz Zagreba za Sarajevo negde popodne, pa sam mislio dodjem nocnim, malo se promuvam po Zagrebu, pa na Pleso...
Zh! Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ae, pošalješ sa bilo koje mreže na 1 broj (8510, mislim), povratnu poruku čuvaš za kontrolora - ako naiđe.Ili čekaš da naiđe kontrolor pa na brzinu pošalješ poruku ;)
Eraserhead Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Išaso sam i vozom i autobusom i kolima u poslednjih par meseci. Ako uporedjuješ voz i autobus slična je cena. autobus stiže brže, ali je voz udobniji. Tako da odluči u skladu sa preferencijama. BTW, jms, mislim da sam te video sinoć na Keju oko 7 recimo. :)
jms_uk Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Išaso sam i vozom i autobusom i kolima u poslednjih par meseci. Ako uporedjuješ voz i autobus slična je cena. autobus stiže brže, ali je voz udobniji. Tako da odluči u skladu sa preferencijama. BTW, jms, mislim da sam te video sinoć na Keju oko 7 recimo. :)Pa upravo to - udobnost voza :)Ako je Kej=Kej Oslobodjenja u Zemunu, onda da - bio na nekim giricama :D [mogao si da se javis]
Eraserhead Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pa upravo to - udobnost voza :)Ako je Kej=Kej Oslobodjenja u Zemunu, onda da - bio na nekim giricama :D [mogao si da se javis]Da Kej oslobodjenja. Ma javio bih ti se da sam bio siguran da si ti. :)Taman sam bio sa jednom žiteljkom grada u koji ideš mogla je da ti da par saveta.
jms_uk Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Izgleda da ovi iz Croatia Airlines nisu voljni menjati avio kartu kako sam ja zeleo :D , pa cu morati malo da reorganizujem taj put.
Zh! Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja se i dalje držim voza, postajem emotivno vezana za onaj popodnevni za BG A i uvek bude veoma zanimljivih scena, što na granici, što u kupeu ;) Samo još kad bi se kretao maaalo brže...
Venom Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Karta bi trebalo da je tacno 40 eura, odnosno 20 u jednom smeru. I koliko sam primetio/zakljucio, menja se svakodnevno na osnovu kursa. Takodje biram voz, iako je u Srbiji brutalno spor.Kad sam vec kod toga, mozda tripujem ili lose pamtim, ali u smeru ZG-BG je brze.
jms_uk Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Karta bi trebalo da je tacno 40 eura, odnosno 20 u jednom smeru. Ovoliko kad se kupuje u BG
Zh! Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kad se kupuje u Zagrebu, povratna je 37 eura i nema dodatnih popusta na to jer je već uračunat popust, od, čini mi se, 30%. Istina je da je ZG-BG brže nego obrnuto, e sad zašto je to tako, ne znam...
Recommended Posts