Jump to content
IGNORED

Zagreb

*edited by mod

Recommended Posts

Posted
dodje, ali ja sam mislio na ono zeleznicom :P
Kada sam isao u Zagreb (pre tri nedelje) kao opciju sam razmatrao i voz. Medjutim, busom se brze stize (2h) a i sama voznja je relativno kratka tako da je sasvim podnosljiva (danas, tj juce, na slavi sam pricao sa likom koji je turisticki putovao u Pariz busom). Ima buseva i ujutro i uvece. Koliko sam cuo voz kroz Srbiju ide 20kmh i to usporava celu pricu.
Posted
10 SMS-om
SMSom?!! :o :o :o Isuse, mi ovde još imamo žetone. I sad nam uskratiše mogućnost da kupimo više od 5 odjednom, jer će u januaru da poskupe. :ph34r:
Posted
SMSom?!! :o :o :o
Ae, pošalješ sa bilo koje mreže na 1 broj (8510, mislim), povratnu poruku čuvaš za kontrolora - ako naiđe.
Posted

Na kraju sam morao detour do zeleznicke - 3900RSD povratna karta [ako jos nekog interesuje]

Posted

Idi autobusom covjece, ti vozovi su nepodnosljivo spori.

Posted

Ma ne zurim se, [a i dva sata razlike nije bitno] - imam avion iz Zagreba za Sarajevo negde popodne, pa sam mislio dodjem nocnim, malo se promuvam po Zagrebu, pa na Pleso...

Posted
Ae, pošalješ sa bilo koje mreže na 1 broj (8510, mislim), povratnu poruku čuvaš za kontrolora - ako naiđe.
Ili čekaš da naiđe kontrolor pa na brzinu pošalješ poruku ;)
Posted

Išaso sam i vozom i autobusom i kolima u poslednjih par meseci. Ako uporedjuješ voz i autobus slična je cena. autobus stiže brže, ali je voz udobniji. Tako da odluči u skladu sa preferencijama. BTW, jms, mislim da sam te video sinoć na Keju oko 7 recimo. :)

Posted
Išaso sam i vozom i autobusom i kolima u poslednjih par meseci. Ako uporedjuješ voz i autobus slična je cena. autobus stiže brže, ali je voz udobniji. Tako da odluči u skladu sa preferencijama. BTW, jms, mislim da sam te video sinoć na Keju oko 7 recimo. :)
Pa upravo to - udobnost voza :)Ako je Kej=Kej Oslobodjenja u Zemunu, onda da - bio na nekim giricama :D [mogao si da se javis]
Posted
Pa upravo to - udobnost voza :)Ako je Kej=Kej Oslobodjenja u Zemunu, onda da - bio na nekim giricama :D [mogao si da se javis]
Da Kej oslobodjenja. Ma javio bih ti se da sam bio siguran da si ti. :)Taman sam bio sa jednom žiteljkom grada u koji ideš mogla je da ti da par saveta.
Posted

Izgleda da ovi iz Croatia Airlines nisu voljni menjati avio kartu kako sam ja zeleo :D , pa cu morati malo da reorganizujem taj put.

Posted

Ja se i dalje držim voza, postajem emotivno vezana za onaj popodnevni za BG :wub: A i uvek bude veoma zanimljivih scena, što na granici, što u kupeu ;) Samo još kad bi se kretao maaalo brže... :unsure:

Posted

Karta bi trebalo da je tacno 40 eura, odnosno 20 u jednom smeru. I koliko sam primetio/zakljucio, menja se svakodnevno na osnovu kursa. Takodje biram voz, iako je u Srbiji brutalno spor.Kad sam vec kod toga, mozda tripujem ili lose pamtim, ali u smeru ZG-BG je brze.

Posted

Kad se kupuje u Zagrebu, povratna je 37 eura i nema dodatnih popusta na to jer je već uračunat popust, od, čini mi se, 30%. Istina je da je ZG-BG brže nego obrnuto, e sad zašto je to tako, ne znam...