Garnirung Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Znači, Janko mu ga dao po Gonzu? Utišano mi jer gledam nešto drugo, a videh da su se nešto raspravljali, mislio sam da je zbog neke standardne aut-nije-aut situacije.Al po rezultatu izgleda da je bilo džaba.
duda Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 ništa, bitno da ne ispadnemo iz svetske grupe za ovo vreme u kome se novak skoncentrisao na neke bitnije trofeje
Jean-Luc Picard Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Gledao sam čelendžere sa neuporedivo kvalitetnijim tenisom od ovog koji nam danas prikazuju sva četiri aktera DC meča između Češke i Srbije...
James Marshall Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Janko čoukuje majstorski, k'o će gledati ovu muku još jedan set. Jeste da je peti, valjda je i posljednjiedit:Ali ipak, najfascinantnija mi je frizura češkog selektora - kao da je zalutao u Škodi tamo negdje '87. pored neke plaže u Sutomoru. Samo fali da izvadi slaninu i paradajz i rasprostre stolnjak preko haube. Edited April 6, 2012 by NekoIzMase
189- Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 kako me nervira kad teniser ode do peskira i samo treba da ispruzi ruku ne bi li je uhvatio ali ipak ceka balboja koji je 10 meteara udaljen da mu da u ruku...
Далибор Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 (edited) Bravo Janko!!!! :Hail:edit.Stepanek govno! Edited April 6, 2012 by Далибор
Milosh76 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Izgleda da mu je Stepanek pokazao srednji prst umesto da mu cestita. Seljacina!
Arkadija Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Govno od Štepaneka nije hteo da se pozdravi posle meča. Stvarno nemam reči.
SNARC Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Pizda zvalava..treba mu se naopstiti mame prvom prilikom
Dankan Ajdaho Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Izgleda da mu je Stepanek pokazao srednji prst umesto da mu cestita. Seljacina!Ovo je najšabanskiji potez u istoriji tenisa.
Jean-Luc Picard Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Pizda zvalava..treba mu se naopstiti mame prvom prilikomJok! Mislim da tu treba preferirati ženu....
Recommended Posts