Jean-Luc Picard Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 koji je kreten izabrao ovu podlogu ?Reprezentacija Srbije...
duda Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Šalu na stranu... Samopouzdanje i forma su na strani Janka. Plus ova priča oko loptica i podloge ako si slušala u pauzi izmedju dva meča nisam slusala a bas me zanima jer ne vidim da podloga nesto smeta delpu a pomaze janku <_<
renne Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nema ovde 'leba.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
tsva Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Reprezentacija Srbije...Koji im je bio rezon ? Najbolje odgovara Djokovicu a znalo se da nema sanse da igra. Da su Nalbandijan i Del Potro birali podlogu nisu mogli bolju da izaberu. Trebala je biti mnogo brza da Viktorov forhend dostigne barem nivo forhenda Jelene Jankovic i da visoki Del Potro nema vremena da se namesti na svaku loptu.Mislim, jebes Davis Cup ali bar kad ga igras, navijaj za se be a ne za protivnika.
keitel Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ovaj rezon sa Đokovićem kao vatrogascem mi se nimalo ne sviđa. Da je preskočio, niko mu riječi ne bi rekao, izgubili bi od boljeg, idemo dalje. Ovako su svi ostali pod ogromnim pritiskom dok on to gleda sa strane.
Jean-Luc Picard Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 (edited) nisam slusala a bas me zanima jer ne vidim da podloga nesto smeta delpu a pomaze janku <_<Pa navodno je podloga takva da loptica niže odskače što bi Janku u teoriji trebalo da odgovara u odnosu na mnogo višeg Delpa. Plus su loptice nešto malo veće težine što bi dodatno trebalo da smanji odskok plus što se mnogo brže troše pa bi u završnim gemovima jednog kruga korišćenja istih loptica trebalo da smanje kvalitet servisa koji je ipak na strani Delpa...E sad... teoretski sve to lepo zvuči ali praksa je nešto drugo...Ipak je ovo samo jedan set a igra se na tri dobijena....Ovaj rezon sa Đokovićem kao vatrogascem mi se nimalo ne sviđa. Da je preskočio, niko mu riječi ne bi rekao, izgubili bi od boljeg, idemo dalje. Ovako su svi ostali pod ogromnim pritiskom dok on to gleda sa strane. Slažem se! Ovako smo još izgubili našu imo. najjaču dubl kombinaciju sa Ikom kao Zikijevim partnerom... Edited September 16, 2011 by Jean-Luc Picard
Afterburner Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 tipsarevic ovo moze da dobije. Samo je potrebno da se regrupise malo, nije potrebna velika izmena u igri da bi rezultat bio suprotan. Mnogo je nervozan, za pocetak. Njemu je i u nirvani sporan ishod, a ne u ovakvom haosu.
tsva Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 podloga je toliko smora da Del Potro igra odbranu kao nadal i Djokovic Tesko ce Tipsa ovo da dobije
Jean-Luc Picard Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Ništa ovo ne valja...A ja sam po ko zna koji put upao u zamku i imao poverenja u Tipsarevića...
Afterburner Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ako delpo ne dobije u 3 rastu tipsine sanse
Jean-Luc Picard Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ako delpo ne dobije u 3 rastu tipsine sansePa dobro... tu si u pravu... svakako će mu šanse biti veće ukoliko Delpo ne dobije u tri nego ukoliko dobije... :P
Psihodelija Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 ako misli da pobedi, ne sme da izgubi, tako je.
Afterburner Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 malo bzvz sto svaki nas igrac treba medical asistenciju i to na domacem terenu, evo ga i tipsa zove milosa, kao grupa staraca ispadosmo
Jean-Luc Picard Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 U prinicpu... ukoliko izgubimo, nije mi žao zbog kupa kao kupa. Osvojili smo ga i meni dosta ( čak sam nakon one bruke sa kartama za prošlogodišnje finale rekao da nema šanse da odgledam više nijedan jedini gem u Fed ili DC-u i da me to ne zanima ) ali zaista jedinstvena prilika da vidimo uživo Rafu Nadala je bila to finale...
Recommended Posts