Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kreativni forumasi?

Featured Replies

Ovo slika na Stranici je iz Poljske od pre 2 godine, medjunarodni konkurs. Inace i pre 4 je dobila nagradu u Slovackoj, a pre neki dan je izasla u katalogu ovde (isto medjunarodni konkurs). Imala vec zajednicke izlozbe, ide u Tehno-art.

• Replies 308
  • Views 67.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ja sam se primio na kolaz, vodene bojice i mozda akril - ovo poslednje jos nisam probao, a kao zanemarujem sve do sada sto sam morao da kupim i kao.. "ma, akril je ono sto bi mi leglo 100%. ali sve ov

• Caligula
    Caligula

Deco, poceo sam da pravim lampe i slike u prostoru koji najzad imam za rad - ako znate neke bogatune koji vole industrial stil, posaljite im ove moje bebice (samo sam dve lampe fotkao, ali radim puno

Posted Images

tato, ovo je za 16 godina sasvim uau. ima sve sto treba da se ima. a sad samo udrite po sistemu! ^_^

tato, ovo je za 16 godina sasvim uau. ima sve sto treba da se ima. a sad samo udrite po sistemu! ^_^
problem je motivacija. sad je zanimaju decaci i izlasci. Ali tu je tata (ono, kao Djokovici). Njoj sad to izgleda kao mucenje, ali jbg, umetnik se bez rada ne moze biti. Dobra joj je skola, dobra je i ta privatna "radionica" gde ide vikendom.ima jos radova, ali ne stignem sve da fotkam i da postavim. Izvestavacu cenjeni forum o daljem progresu.Hvala vam za podrsku :)
sad je zanimaju decaci i izlasci
e stvarno svashta s njom! :lolol:a sasrecom i tebi, tvoja duznost je istorijska, jer svet se popravlja zahvaljujuci mushkarcima koji imaju cerke :P
e stvarno svashta s njom! :lolol:a sasrecom i tebi, tvoja duznost je istorijska, jer svet se popravlja zahvaljujuci mushkarcima koji imaju cerke :P
Sve se nadam da ce za 50 godina u njenoj biografiji, negde sporedno, skrajnuto stajati nesto kao "na formiranje ove umetnice je izuzetno uticalo pregalastvo™ njenog oca, koji je u njenim mladima godinama ulagao nadljudske™ napore da Mini omoguci skolovanje i umetnicki razvoj...". Onako, moze i u fusnoti... ;)
Sve se nadam da ce za 50 godina u njenoj biografiji, negde sporedno, skrajnuto stajati nesto kao "na formiranje ove umetnice je izuzetno uticalo pregalastvo™ njenog oca, koji je u njenim mladima godinama ulagao nadljudske™ napore da Mini omoguci skolovanje i umetnicki razvoj...". Onako, moze i u fusnoti... ;)
ne, nego ce svet biti popravljen jer je josh 1 mushkarac, bez roptanja, ulagao nadljudske napore :lolol: da otvara redom sva vrata, kroz koja je dete naumilo da prodje, sto inache nekom drugom zenskinju ne bi proshlo tek tako :Dmushkarci koji rode devojke su posebna fela, a ti misli sta hocesh ^_^
ne, nego ce svet biti popravljen jer je josh 1 mushkarac, bez roptanja, ulagao nadljudske™ napore :lolol: da otvara redom sva vrata, kroz koja je dete naumilo da prodje, sto inache nekom drugom zenskinju ne bi proshlo tek tako :Dmushkarci koji rode devojke su posebna fela, a ti misli sta hocesh ^_^
E sad malo i da se hvalim - 1 mushkarac, bez roptanja je samohrani otac cool.gif

moderatori,roditelje smarace treba ograniciti na pdf porodica i deca

moderatori,roditelje smarace treba ograniciti na pdf porodica i deca
ha ha hatm

Nemojte tako gospodjo Matilda, ja sam potpuno ubedjen da se u Vama krije 1 nezna majka, samo je sramezljiva, pa nikako da izadje iz klozeta ^_^

Sad, jbg, sebe necem da hvalim, ali svoje dete moram, ne zamerite. 16 godina, upravo pocinjemo da radimo ozbiljnije (svaka podrska, drugovi forumasi, je dobrodosla, hvala unapred):http://www.facebook.....miletic.artist*valjda sam sad rekao kako mi je palo na pamet da mi nik bude minka :wub:
Otac, vrlo je lepa fotografija koju si uradio :P A mladoj slikarki sve pohvale :thumbsup:

raspekmezismo tatu. a bio je kul tip :lolol:

• 3 weeks later...

Kačim ekstra statuse na fejsbuku. :D

Kačim ekstra statuse na fejsbuku. :D
daj da vidimo