May 9May 9 Evo sveže iz studija.Ova je interesantna jer se oba dela rotiraju pa je moguće menjati i oblik lampe i svetlo, senke. Edited May 9May 9 by Caligula
May 9May 9 On 4. 5. 2026. at 22:50, kud u maglu Simoviću said:šteta što na prvoj kabl ne ide kroz cevkudruga boljaimam “sličnu” al iz ikea, dobre su kad su u uglu i ne daju direktan osvetljaj nego reflektovaniI meni je druga lepsa. Imam dve na foru starinskih ulicnih svetljiki (19. vek).@Caligula Nordijske zemlje su ti najvece trziste za ovo zbog zimskih dana i zbog tendencija da adaptiraju stare industrijske objekte za drugu namenu. Edited May 9May 9 by Moonwalker
May 9May 9 29 minutes ago, Frank Pembleton said:@Caligula Jel ti ovo praviš kod Gagija Trifunovića 🤣Ne KOD njega nego delimo prostor bro
May 9May 9 5 minutes ago, morgana said:lampe izgledaju odlicno, svaka cast @CaligulaTnx Morgana, sledece sto pravim bice jos bolje.@Frank Pembleton Gizmo pustio info na FB da trazi radionicu, ja mu poslao PM da delimo troskove et voila, koristimo prostor zajedno. Nisam znao da se poznajete.Prostor je zapravo ruina predvidjena za rusenje pa nam je investitor dao povoljno sto se kirije tice. Evo par slika da se stekne utisak, neomalterisana garaza za rad i velko dvoriste sa kokosarnikom iza, gde sam napravio sebi letnji atelje Edited May 9May 9 by Caligula